Har bedt om lydopptakene fra VAR-rommet

Liverpool FC krever åpenhet.

Liverpool FC har kommet med en henvendelse til Premier League om å få tilgang til lydopptakene fra VAR-rommet. Det skriver David Lynch i thisisanfield.com.

Det var i lørdagens kamp mot Tottenham at det ble dømt offside på Luis Diaz sin 1-0-scoring, og det inntraff det PGMOL har kalt en «menneskelig feil», der målet ble annullert, spillet startet igjen, uten at feilen ble rettet opp igjen.

Dommer Simon Hooper skal ha blitt gjort oppmerksom på feilen i pausen.

Liverpool FC gikk søndag ut med en pressemelding der det ble klart at dette var en sak de kom til å forfølge videre. Tidligere mandag valgte klubben å anke det røde kortet til Curtis Jones. Nå ønsker de også å få fullt innsyn i hva som foregikk i VAR-rommet da feilen ble begått.