Irritert på Deschamps

Jürgen Klopp likte ikke bruken av Ibrahima Konaté.

Ibrahima Konaté har blitt fast på det franske landslaget, og har nå spilt 12 kamper med flagget på brystet for «Les Bleus».

At han spiller så mye for Frankrike har påvirket hvor mye spilletid han får i Liverpool, og Jürgen Klopp er klar på at han er misfornøyd med bruken av ham. Konaté var ikke med da Liverpool slo Toulouse 5-1 på torsdag. I 2-0-seieren over Everton forrige lørdag ble han byttet ut i det 66. minutt, etter at han var heldig som ikke fikk sitt andre gule kort.

– Han startet ikke, og var ikke en gang i troppen. Jeg elsker alt ved «Ibou», men problemet er at «Ibou» har skadeproblemer fra tid til annen, sa Klopp til franske RMC

– Monsieur Deschamps spilte ham i 90 og 87 minutter i de to landskampene, så vi har brukt tiden nå til å gi ham litt hvile. Han kunne ha spilt, men han må spille igjen på søndag, sa han videre.

– Slik hviler du en spiller

Konaté var mye plaget med muskelskader forrige sesong, men har stort sett vært skadefri denne sesongen.

– Jeg sa til «Ibou» at han skulle si til Monsieur Deschamps at det er slik en hviler en spiller. Ikke bare tre minutter, sa Klopp.

– Vi er mer enn fornøyd med «Ibou». Han er en fantastisk gutt, en super spiller, og Frankrike kan være veldig glade for å ha ham, sa Klopp.

Konaté vil trolig gå inn igjen på laget fra start mot Nottingham Forest på søndag. Den kampen spilles kl. 15, og vises på Viaplay og V Sport PL1.

Hvem vil du se fra start mot Forest?

Hvem vil du se fra start mot Forest?

Søndag er det kamp igjen. Sett opp ditt lag.

Velg lag 28.okt 16:18
Derfor «hater» Liverpool Nottingham Forest

«We hate Nottingham Forest»Derfor «hater» Liverpool Nottingham Forest

Liverpool-supportere har sunget «hatsang» om Nottingham Forest siden 70-tallet.

Innsikt 28.okt 14:27