De utlånte: Klatret fra sisteplass med sterkt bortepoeng

Slik gikk det med de utlånte i helgen.

BUNDESLIGA
Sepp van den Berg og Mainz klatret fra sisteplass til nest sisteplass etter et sterkt poeng borte mot Borussia Mönchengladbach, men midtstopperen var skuffet etter at laget hans mistet seieren mot slutten. Kampen endte 2-2 - Gladbach utliknet i det 88. minutt.

Fabio Carvalho kom inn mot slutten for RB Leipzig hjemme mot Bochum i kampen som endte med en skuffende poengdeling.

CHAMPIONSHIP
Tyler Morton spilte hele kampen for Hull da de møtte Millwall på bortebane. Kampen endte 2-2.

Calvin Ramsay (Preston) er fremdeles ute med skade.

LEAGUE ONE
James Balagizi spilte 45 minutter for Wigan mot Burton i midtuken, men var ikke i troppen mot Stevenage i helgen. Begge bortekampene endte med tap.

LEAGUE TWO
En tung dag for Harvey Davies og Crewe, som slapp inn hele fire mål og tapte 4-2 borte mot Salford. James Norris var ubenyttet reserve for Tranmere, som spilte uavgjort 2-2 hjemme mot Grimsby.

Luca Stephenson spilte 78 minutter som innbytter for Barrow, som klarte uavgjort med 1-1 hjemme mot Notts County.

SKOTSK PREMIERSHIP
Nat Phillips kom inn som innbytter de siste 20 minuttene og bidro til at Celtic slo Kilmarnock 3-1 på hjemmebane.

Owen Beck, som er klar for sin første landslagssamling med Wales, fikk spillefri i helgen med Dundee FC. Det var fordi Ross County sin hjemmebane ikke var spillbar på grunn av dårlige baneforhold.

Rhys Williams (Aberdeen) var tilbake på benken etter skade mot HJK i midtuken, men var ikke i troppen i helgens ligakamp mot St. Johnstone.

NORTHERN PREMIER LEAGUE
Målvakt Luke Hewitson og Stalybridge Celtic fikk det tøft hjemme mot Leek Town og tapte hele 5-1.

EERSTE DIVISIE
Jakub Ojrzynski spilte hele kampen da Den Bosch gikk på et knepent 1-0-tap hjemme mot Eindhoven.

SVEITSISK SUPER LEAGUE
Dom Corness fikk 18 minutter som innbytter da Yverdon tapte 3-0 hjemme mot Grasshoppers.

Dette skriver avisene:«De som tenkte Liverpool ville klare seg fint uten Salah, må nå ha innsett hvor feil de tok»

Det ble poengdeling på sørkysten, og avisene peker på høyt tempo, lite tenketid og konsentrasjonssvikt hos begge lag. Dette skriver avisene etter kampen mot Brighton.

Innsikt 09.okt 13:27
«Klopps lag har måttet jobbe hardere enn rivalene for å få resultatene»

At de har klart å oppnå denne posisjonen, til tross for at de har hatt en tøff start, gjør dette desto mer lovende.