Liverpool har kommet med sitt svar etter VAR-skandalen

Klubben skal utforske mulighetene sine.

Engelsk fotball har bare hatt en nyhetssak på fronten sin etter lørdagens kamp mot Tottenham. Hvordan i alle dager klarte dommerne å rote til en enkel offsideavgjørelse på Luis Diaz sin scoring?

PGMOL svarte med å beklage til Liverpool, og skylde på menneskelig svikt.

Dette skriver Liverpool Football Club i en kunngjøring søndag kveld:

«Vi aksepterer fullt ut at dommerne arbeider under et høyt press, men dette skal dempes av VAR, ikke forverres. Det er derfor utilfredstillende at tilstrekkelig tid ikke ble gitt for å tillate at den korrekte avgjørelsen ble tatt, og at det ikke var en påfølgende inngripen».

«At slike feil allerede er blitt kategorisert som «betydelige menneskelige feil» er også uakseptabelt. Alle utfall skal kun fastsettes etter en gjennomgang med full åpenhet. Dette er avgjørende for påliteligheten til fremtidig beslutningstaking, og hendelsen skal brukes for å forbedre prosessene for å sikre at en slik situasjon ikke oppstår igjen», skriver Liverpool FC.

Klubben ser nå på hvilke muligheter de har. Kunngjørelsen spesifiserer ikke nøyaktig hva disse mulighetene kan være.

«I mellomtiden vil vi utforske det utvalget vi har av tilgjengelige alternativer, med tanke på det tydelige behovet for en løsning», skriver klubben.

Dette skrev PGMOL

«PGMOL erkjenner at det oppstod en betydelig menneskelig feil i løpet av første omgangen mellom Tottenham og Liverpool. Målet til Luis Diaz ble avblåst for offside av dommerteamet på gressmatten».

«Dette var en tydelig og åpenbar feil, og burde ha ført til at målet burde blitt godkjent av VAR, som ikke griper inn. PGMOL vil gjennomføre en grundig gjennomgang av omstendighetene som førte til feilen. PGMOL vil umiddelbert ta kontakt med Liverpool etter kampslutt for å erkjenne feilen».

Menneskelig feil da Liverpool ble fradømt mål

Menneskelig feil da Liverpool ble fradømt mål

PGMOL skriver at VAR ikke kontaktet hoveddommer Simon Hooper.

Nå er det på tide at vi får se ekte konsekvenser for forferdelig avgjørelser!

Nå er det på tide at vi får se ekte konsekvenser for forferdelig avgjørelser!

Sint, frustrert og skuffet. Alle følelsene ble satt i sving lørdag kveld.

Kommentar 01.okt 17:01