– Når jeg er ferdig her, vil det ha vært Liverpool som har vært vår største rival

Pep Guardiola snakket i forkant av Manchester-derbyet.

Kl. 16.30 i dag er det Manchester-derby på Old Trafford. I forkant av den kampen fikk Pep Guardiola spørsmål om Citys rivaleri med United. Da var han mer opptatt av å snakke om Liverpool.

– Det var et år med Ole Gunnar Solskjær da det var ganske nært, men det er Liverpool, sa Guardiola på pressekonferansen sin.

– Når tiden min her er over, er det Liverpool som har vært min rival og vår rival, sier han.

– Gjort oss bedre på alle områder

Liverpool og Manchester City har hatt to veldig tette ligainnspurter, og dessverre har City vunnet begge, både i 2018/19 og 2021/22.

– De har lagt listen høyere og høyere, og har hjulpet oss med å bli et bedre lag på alle områder. De har utfordret oss på en måte ingen andre har gjort mens jeg har vært her, sier han.

– Arsenal er selvsagt tilbake, og Newcastle har kommet, Chelsea er i en prosess for å bygge opp igjen og trenger tid, men vil gjøre det med manageren de har og investeringene de har gjort, men det har vært Liverpool.

Liverpool møter Manchester City for første gang denne sesongen på bortebane lørdag 25. november.

I dag spiller Liverpool hjemme mot Nottingham Forest, i en kamp som har avspark kl. 15.00 og vises på V Sport PL1 og Viaplay.

1000 kamper på rad med Tage på tribunen

1000 kamper på rad med Tage på tribunen

Søndagens kamp mot Forest blir en helt spesiell kamp for florøværingen Tage Herstad.

Innsikt 29.okt 11:31
Søndag kan Salah sette nok en rekord

Søndag kan Salah sette nok en rekord

I alle kamper virker det som det er en ny rekord Mohamed Salah kan sette. Kampen mot Nottingham Forest er ikke noe unntak.