Nye Anfield Road Stand åpner ikke før i 2024

Liverpool FC bekrefter at prosjektet igjen er utsatt.

Liverpool FC må igjen endre planene for åpningen av nye Anfield Road Stand, som skal sørge for at kapasiteten på Liverpools hjemmebane økes til 61.000 tilskuere. 

Nå bekrefter klubben at åpningen ikke vil skje før i 2024, og at planene om en gradvis åpning gjennom høsten nå er skrinlagt for i stedet å ha fullt fokus på å få arbeidet utført så fort som mulig. 

Bygningsarbeidet ble utsatt som følge av at entreprenør Buckingham Group ble satt under administrasjon i august. Dermed stanset alt arbeid opp på stedet. 

Den nye entreprenøren Rayner Rowen er nå i gang med arbeidet, og planen var i utgangspunktet å åpne tribuneseksjonen til hjemmekampen mot Everton neste helg, men planene er nå skrinlagt.

Synd for supporterne

Liverpools administrerende direktør Billy Hogan sier supportere som har kjøpt billetter på den nye tribunedelen til kampen mot Everton vil bli kontaktet av klubben. 

– Vi er skuffet og lei oss på vegne av supporterne som berøres, sier han.

– Vi kan ikke nå tilby seter til de som har kjøpt billetter i øvre tribunedel. Vi har identifisert hvilke supportere det gjelder, og skal ta kontakt med dem i neste uke. 

Hogan sier at nyheten er frustrerende for klubben. 

– Rayner Rowen trenger nå tid til å samle informasjon før vi kan legge en ny tidsramme for prosjektet. Det er en rekke ulike faktorer i spill og mange biter i puslespillet som må på plass, så her og nå kan vi ikke sette en konkret dato for åpning, sier han.