De utlånte: Phillips involvert i heftig overtidsdrama

Slik gikk det med de utlånte i helgen.

Eerste Divisie

Jakub Ojrzynski fikk ikke spille på utlån i Radomiak Radom forrige sesong, og for Den Bosch i nederlandsk 1. divisjon har han også vært reservekeeper frem til nå. Men i helgen fikk han muligheten fra start for andre gang denne sesongen da Joey Roggeveen ble plassert på benken. Ojrzynski takket for tilliten ved å holde nullen i den sterke 3-0-seieren borte mot Groningen, og har forhåpentligvis nå rykket frem til førsteplass i keeperkøen. 

Bundesliga

I Bundesliga fortsetter Sepp van den Berg å spille fast for Mainz, som ligger helt sist på tabellen. I helgen ble det et 3-0-tap hjemme mot Xabi Alonsos Bayer Leverkusen, som inntok tabelltopp. Den utlånte Liverpool-stopperen scoret selvmål og spilte hele kampen. 

En annen spiller som var involvert i den tyske toppdivisjonen er Fabio Carvalho, som fikk noen få minutter som innbytter da det endte 2-2 mellom RB Leipzig og Bayern München. 

Premiership

Nat Phillips var tilbake fra skade og kom inn som innbytter for Celtic en halvtime før slutt i kampen mot Motherwell. Celtic så ut til å rote bort to poeng på bortebane da Motherwell utliknet til 1-1 fem minutter på overtid, men serielederen scoret igjen to minutter senere og vant 2-1. Da ble det banestorming og ville jubelscener for Brendan Rodgers sitt lag.

Owen Beck spilte hele kampen som venstre vingback da Dundee FC holdt Hibernian til et målløst oppgjør på skotsk toppnivå.

Championship

90 minutter ble det også for Tyler Morton, som er i ferd med å spille seg i form for Hull i Championship. De måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Plymouth.

League Two

Et par hakk lenger ned i det engelske ligasystemet, i League Two, voktet Harvey Davies buret for Crewe, som slapp inn på overtid og ble nødt til å ta til takke med 3-3 borte mot Wrexham. Adam Lewis startet for Newport i tapet mot Salford, men måtte ut med skade etter 40 minutter. Luca Stephenson spilte på sin side 29 minutter for Barrow, som slo Doncasater 3-2. 

Northern Premier League Division One West 

Luke Hewitson voktet buret da Stalybridge Celtic tapte 1-0 borte mot Runcorn på nivå syv i England.

LaLiga2

Anderson Arroyo fikk en sjelden 90-minutter da Andorra tapte 3-1 på bortebane mot Albacete.