Juleprogrammet er klartPremier League har bekreftet kampene for desember og januar

Sju kamper flyttes. Det blir enda en tidligkamp...

Nå er juleprogrammet endelig bekreftet, etter at TV-selskapene har valgt sine kamper for resten av desember og januar.

Dette er kampene i desember og januar som er flyttet:

Sheffield United - Liverpool, onsdag 6. desember kl. 20.30
Crystal Palace - Liverpool, lørdag 9. desember kl. 13.30
Liverpool - Manchester United, søndag 17. desember kl. 17.30
Liverpool - Arsenal, lørdag 23. desember kl. 18.30
Burnley - Liverpool, tirsdag 26. desember kl. 18.30
Liverpool - Newcastle, mandag 1. januar kl. 21.00
Bournemouth - Liverpool, søndag 21. januar kl. 17.30

Det ble enda en tidligkamp for Jürgen Klopp og laget hans, da TNT Sports valgte ut bortekampen mot Crystal Palace lørdag 9. desember til tidlig avspark, kl 13.30 norsk tid. Det blir fjerde gang Liverpool spiller tidlig en lørdag bare i første halvdel av sesongen, men i motsetning til de tre foregående gangene mot Wolverhampton, Everton og Manchester City, kommer ikke den kampen umiddelbart etter en landslagspause. Den kommer etter kampen mot Sheffield United onsdag 6. desember.

Hjemmekampen mot Manchester United er alltid en kamp mange reisende nordmenn vil få med seg, og på grunn av Liverpools Europa League-deltakelse var det alltid klart at den kom til å bli spilt søndag eller mandag i desember. Det ble søndag 17. desember med avspark kl. 17.30.

Jul- og nyttårsprogrammet

Liverpool starter juleprogrammet med Arsenal lillejulaften, lørdag 23. desember kl. 18.30 norsk tid. Én Premier League-kamp ble flyttet til julaften, og det var Wolverhampton - Chelsea.

Deretter følger Burnley tirsdag kl. 18.30 på Boxing Day 26. desember, før det avsluttes med Newcastle på Anfield mandag 1. januar. De røde vil ha god tid til restitusjon mellom kampene i jul- og nyttårsprogrammet i år.

Liverpools bortekamp mot Bournemouth flyttes fra 13. januar til 21. januar på grunn av vinterpausen. Det er en kamp Mohamed Salah uansett vil miste, da den er satt opp dagen før Egypts siste gruppespillskamp i Afrikamesterskapet.