Se treningsbildeneSøramerikanerne er allerede i trening

Liverpools søramerikanske spillere deltok på torsdagens treningsøkt. Det gjorde også flere unggutter.

Det er litt over en måned siden forrige landslagspause, og også da fikk Liverpool tidligkampen like etter at spillerne hadde spilt landskamper.

Til bortekampen mot Wolverhampton valgte Jürgen Klopp å starte med Alisson Becker, som ikke hadde spilt i landskampene, og Alexis Mac Allister på midtbanen. Mac Allister spilte sin dårligste kamp så langt i den røde drakten, og ble byttet ut til pause. Darwin Nunez og Luis Diaz bidro fra benken i den kampen, som til slutt endte med 3-1-seier for de røde.

Den gang hadde spillerne knapt vært på trening etter reisen. Denne gang ser det litt mer lovende ut. Også på lørdag skal Liverpool spille tidlig, og Alexis Mac Allisters kamp borte mot Peru var ikke ferdigspilt før kl 06.00 norsk tid på onsdag. Det var en kamp der Mac Allister spilte samtlige 90 minutter sentralt på midtbanen.

På Aston Villa-keeper Emiliano Martinez sin Instagram-konto kunne vi onsdag kveld se at midtbanespilleren, sammen med andre argentinske Premier League-spillere, satt på et privatfly på vei mot England.

Trente torsdag

Da Liverpool hadde sin trening på torsdag, var Darwin, som det var noe bekymring rundt på grunn av en krampe, Diaz, Alisson og Mac Allister alle på plass og med på treningen.

Dermed ser det ut til at søramerikanerne får to treningsøkter før Merseyside-derbyet på lørdag, så forhåpentligvis blir det ikke det samme «jetlagproblemet» som på Molineux.

Se treningsbildene her:


På treningen med førstelaget var også spillere som venstreback Calum Scanlon, angriper Trent Kone-Doherty og midtbanespilleren Tommy Piling.

At Scanlon var med er interessant, siden Andy Robertson trolig vil være ute en stund, og tredjevalget på venstreback, Luke Chambers, også er ankelskadet. Da trengs det backup for Kostas Tsimikas, i en høst med Europa League og ligacup i tillegg til Premier League.

Liverpool - Everton spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Det begynner å bli en stund siden Everton tok tre poeng foran et fullsatt Anfield

Det begynner å bli en stund siden Everton tok tre poeng foran et fullsatt Anfield

De blå naboene hentet jevnlig poeng på Anfield før Jürgen Klopp ankom byen.

Innsikt 19.okt 11:11
Gode nyheter fra Liverpools treningsanlegg

Gode nyheter fra Liverpools treningsanlegg

Cody Gakpo deltok på deler av dagens treningsøkt.