– Vi er her for Luis, og ville vise ham det

Diogo Jota forteller om gesten til lagkameraten.

Det var ingen normal oppladning til en Premier League-kamp før Liverpools hjemmemøte med Nottingham Forest. Natten i forveien ble Luis Diaz sine foreldre bortført i Colombia, og Jürgen Klopp beskrev det som en av de vanskeligste inngangene til en kamp han hadde opplevd.

Luis Diaz skulle etter planen starte i kampen, men var naturlig nok ikke involvert.

Da Diogo Jota ga Liverpool ledelsen i førsteomgangen løp han mot benken, hentet en Luis Diaz-drakt, og viste den frem. Diaz har selv repostet bilde av Jotas gest på sin Instagram-konto.

– Det er en situasjon vi ikke en gang kan se for oss hvordan det er å gå gjennom. Alt vi kan si er at vi er her for ham, og at ting forhåpentligvis løser seg til slutt, sa Jota til LFCTV etter kampen.

– Det er alltid fint å score mål, og for meg er det åpenbart veldig viktig. Og spesielt i dag, for «Lucho». Jeg hadde en følelse av at jeg kom til å score, og jeg kom faktisk inn på laget heller enn ham. Vi står alle ved ham, og det var et viktig øyeblikk for oss. Vi er alle med ham, og jeg synes det var en fin anledning til å vise ham det, sier han videre.

Liverpool 2.0

Dette var Liverpools åttende hjemmekamp i alle turneringer denne sesongen, og det ble også den åttende strake seieren. Jota er enig med manageren i at dette Liverpool-laget er litt annerledes enn det tidligere var.

– Det er et annet Liverpool, slik manageren også har sagt. Det er som 2.0-versjonen. Andre spillere, et annet system, og en annen måte å spille på, sier han.

– Vi prøver bare å gjøre vårt beste, og ting fungerer for oss. Så lenge det skjer, er alle glade. Når ting går bra og du vinner kamper er det fint. Vi har et godt lag, kan gjøre mange endringer og fortsatt prestere. Vi er fortsatt involvert i mange turneringer, og går for det. Så lenge vi vinner er alt greit.

To ting som kan ta Liverpool langt denne sesongen: Hjemmeformen, og at det endelig løsnet for Szoboszlai med målpoeng

Kampkommentar Liverpool - Nottingham Forest: To ting som kan ta Liverpool langt denne sesongen: Hjemmeformen, og at det endelig løsnet for Szoboszlai med målpoeng

Det er nøyaktig et år siden forrige gang de røde tapte på Anfield, og siden den gang har de fått et ny ener på midtbanen.

Kommentar 29.okt 17:39
Vanvittig at han kan legge ned så mange meter, og være så elegant og samtidig effektiv. Sommerens beste kjøp

Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - ForestVanvittig at han kan legge ned så mange meter, og være så elegant og samtidig effektiv. Sommerens beste kjøp

Her er vår spillerbørs etter dagens kamp mot Forest.

Kommentar 29.okt 16:58