– Vi kunne vise hvilken tro vi har på dem

Jürgen Klopp var glad for å kunne gi flere unge spillere muligheten mot Toulouse.

Luke Chambers fikk spille sin første kamp fra start for Liverpool torsdag kveld, og fra benken kom også debutantene Calum Scanlon og James McConnell i andre omgang. Jürgen Klopp sier etter kampen at han er glad for å kunne gi de unge talentene muligheten til å spille foran et fullsatt Anfield. 

– Guttene trenger å få den følelsen, og få bekreftelsen på at vi ser potensialet i dem. Vi spiller mange vanskelige kamper, men i noen øyeblikk kan du gi dem muligheten, og de tok vare på den - og vi kunne vise hvilken tro vi hadde på dem, sier Klopp og legger til at flere trolig hadde fått spille om de var skadefrie. 

– Ben Doak og Bobby Clark ville nok fått minutter i kveld, og forhåpentligvis er de snart tilbake fra skade. Vi har mange gode unge talenter i klubben, sier Klopp.

Han kaller kvelden, som endte med 5-1-seier over Toulouse og tre strake seiere i Europa League, for perfekt. 

– Veldig fornøyd. Tidvis viste de hvor vanskelig kampen kunne ha vært, men vi hadde stort sett full kontroll hele veien. Vi scoret flotte mål og ingen ble skadet, sier han.

Scoringer fra to nykommere

Klopp setter også pris på at nykommerne Ryan Gravenberch og Wataru Endo noterte hver sin scoring. 

– Jeg har veldig sansen for Ryan både som person og som spiller, og det er fint å se at han begynner å tro ordentlig på seg selv igjen. Det er viktig, og det er også spennende at han fremdeles har mye mer å gå på, sier Klopp. 

– Wataru slo noen pasninger mellom ledd i dag som var helt utrolige, og han slo noen vanvittige pasninger på ett touch. Han ville ha fått en like varm klem som Gravenberch om jeg hadde byttet ham ut, sier Klopp. 

Etter tre poeng i kveld står de røde nå med ni poeng etter tre kamper i gruppespillet. Toulouse og Union SG følger med fire poeng. 

Europa League på høygir gir Klopp noe hyggelig å tenke på

Kampkommentar: Europa League på høygir gir Klopp noe hyggelig å tenke på

Flere av spillerne som startet mot Toulouse viste at de har lyst til å gi Jürgen Klopp hodebryet han ønsker seg.

Kommentar 26.okt 23:32
Endo leverte prikkfri søknad om startplass i den dype midtbanerollen

Spillersbørs Liverpool-Toulouse:Endo leverte prikkfri søknad om startplass i den dype midtbanerollen

Nå kan det ikke være lenge til Endo får muligheten fra start også i Premier League. Her er vår børs etter Toulouse-kampen.

Kommentar 26.okt 22:53