– Vi skulle ha scoret flere mål

Jürgen Klopp tar med seg tre poeng og gode prestasjoner i en kamp som var langt fra perfekt.

Jürgen Klopp likte deler av kampen mot Union Saint-Gilloise, men er klar på at det kunne vært bedre fra hans røde hjemmelag. 

– Jeg likte starten på kampen og jeg likte resultatet, scoringene og sjansene vi skapte. Jeg likte ikke at vi mistet rytmen etter 20-25 minutter. Det er vanskelig å beholde den i en kamp som denne, men det er viktig. Vi skulle ha scoret flere mål, sier Liverpool-manageren.

Før kampen var det kjent at belgierne var sterke på dødball - samtlige mål i 3-1-seieren over Charleroi kom på den måten. Klopp var ikke fornøyd med hvor mange muligheter Union fikk på hjørnespark. 

Totalt fikk bortelaget elleve cornere mot Liverpools syv, og tidvis ble det farlig - som da Gustaf Nilsson fikk gå uhindret opp eller da Alisson bommet på en boksing. 

– De fikk for mange dødballer. Vi forsvarte de godt, men vet at mye kan skje på dødball, sier han.

Klopp er klar på at dette ikke var Liverpool på sitt beste. 

– Vi var profesjonelle, men vet at vi kan spille bedre. 

Han kan også ta med seg flere lyspunkt inn mot helgen. Trent Alexander-Arnold spilte en god kamp som kaptein, midtstopperparet Ibou Konaté og Jarell Quansah var solide, og ikke minst var målscorer Ryan Gravenberch i form. 

– Han er åpenbart et stort talent. Han trives godt og blir bedre og bedre. I gruppen er han blitt et fint tilskudd, og alt går i riktig retning, sier manageren.

I ferd med å vise seg som et røverkjøp!

Spillerbørs og folkebørs: I ferd med å vise seg som et røverkjøp!

Ryan Gravenberch er i gang for Liverpool, og nysigneringen nærmer seg sin første ligakamp fra start etter en ny sterk prestasjon i Europa.

Kommentar 05.okt 22:55
Nyervervelsen var lyspunktet da et Liverpool på halv maskin fortsatte reisen mot europaliga-tittel

Kampkommentar Liverpool-Union Saint-Gilloise:Nyervervelsen var lyspunktet da et Liverpool på halv maskin fortsatte reisen mot europaliga-tittel

Dette laget er for bra for Europaligaen, og det vil være en skuffelse å ikke vinne turneringen. Her er vår kommentar etter seieren over Union Saint-Gilloise.

Kommentar 05.okt 23:31