Carragher mener Liverpool trenger en midtbanespiller og en forsvarer for å kunne konkurrere om tittelen

45-åringen tror ikke gamleklubben er helt klar for å utfordre Manchester City om ligagullet.

– Jeg synes at det Liverpool har hatt de siste 18 månedene, og de er mye bedre på det denne sesongen, er at de fortsatt ikke er like gode som Manchester City til å stoppe kontringer, sa Jamie Carragher på Sky Sports.

– Det er det jeg vil si. Folk tenker alltid på Liverpool med tanke på hvordan de planlegger å presse fra fronten.

Samtidig ser den tidligere Liverpool-helten et ballbesittende og dominerende, kanskje spesielt etter at Jürgen Klopp tweaket på systemet.

«THE GREEK SCOUSER»: Kostas Tsimikas virker å være godt likt som type, men som spiller er det tvil om han er god nok.

«THE GREEK SCOUSER»: Kostas Tsimikas virker å være godt likt som type, men som spiller er det tvil om han er god nok.

– Men Liverpool er et lag som, etter hvert, dominerer ballbesittelsen og har mye ball, men de er ikke like gode som Manchester City med ballen; det er flere skifter og balltap og motstanderne ser ut til å finne rom.

Mangler to deler til maskineriet

Majoriteten vil være enig med «Carra» i at Alexis Mac Allisters beste rolle ikke er som den dypeste på midten.

– Hovedsaken er at Liverpool også på midtbanen har forbedret seg sammenlignet med det vi så forrige sesong, men de har fortsatt ikke en topp sittende midtbanespiller. Mac Allister er ikke en sittende midtbanespiller, han er god med ballen når det gjelder å motta den, men når det gjelder det defensive, finner han det veldig tøft og mangler litt fart, og jeg tror de kan forbedre seg der.

FA etterforsker Hillsborough-sang fra Kenilworth Road

FA etterforsker Hillsborough-sang fra Kenilworth Road

Nytt kapittel med tragedie-sanger fra engelske tribuner.

Dette har ikke skjedd med en Liverpool-spiller på fire år

Dette har ikke skjedd med en Liverpool-spiller på fire år

Alexis Mac Allister pådro seg sitt femte gule kort mot Luton, og må sone helgens kamp.

Med Andy Robertson operert har det vært Kostas Tsimikas på venstrebacken, uten at 27-åringen direkte overbeviser. Mot Luton Town ble Joe Gomez’ fysikk valgt på plassen.

– I forsvarsfireren, startet de med Joe Gomez på venstreback i stedet for Tsimikas, og jeg mener Liverpool kunne hatt godt av en spiller i den posisjonen trolig på den andre siden på høyreback og kanskje slippe Trent inn på midtbanen.

– Så, jeg tror ikke Liverpool er klare for å vinne ligaen igjen. Jürgen Klopp og Liverpool-supporterne vet at de akkurat nå ønsker å komme tilbake i topp fire, men når det gjelder å utfordre igjen, trengs kanskje en midtbanespiller til og en forsvarsspiller i toppklasse.