Deltok ikke på fredagens trening

Curtis Jones ikke å se på bildene fra Kirkby.

Mange bilder ble lagt ut av Liverpools fredagsøkt på AXA Training Centre, men Curtis Jones er ikke å se på noen av dem. Hva som er årsaken til det vet vi ikke. Jürgen Klopp nevnte ikke noe om en mulig skade for Jones da han snakket med journalistene tidligere på dagen. Om 22-åringen fikk en kjenning før økten eller om han var opptatt med noe annet er ikke godt å si. 

Jones har allerede stått over mye denne sesongen. En skade førte til at han gikk glipp av kampene mot Bournemouth og Newcastle i august. Deretter fikk han en god rekke med kamper frem til det røde kortet mot Tottenham, som gjorde at han ikke fikk spille Premier League-fotball i hele oktober. 

Midtbanespilleren startet onsdagens bortekamp mot Bournemouth i ligacupen, før han ble byttet ut etter en time. Skulle han være skadefri vil han trolig kjempe med Ryan Gravenberch om en plass i lagoppstillingen mot Luton på søndag, og Klopp vil ha nok alternativer til å stable en god midtbane på beina selv om Jones skulle være ute. 

For øvrig kunne vi fredag se bilder av Ben Doak i aksjon på treningsfeltet for første gang siden han ble skadet på landslagssamling med Skottland U21 i oktober. Unggutten var tilbake i full trening tidligere denne uken, men ble ikke klar til oppgjøret i ligacupen. Doak har ikke spilt for Liverpool siden hjemmekampen mot Leicester i slutten av september. 

Ben Doak og Luis Diaz på trening fredag.

Ben Doak og Luis Diaz på trening fredag.

På fredagens pressekonferanse kom Klopp med en oppdatering på situasjonen til Stefan Bajcetic og Thiago, som har vært ute med skade lenge. Han opplyste at begge trenger tid og ikke må forhastes tilbake. Håpet er at Thiago vil være klar rundt nyttår, mens manageren ikke ville komme med en dato for Bajcetic. Også Conor Bradley har vært skadet hele sesongen, og Andy Robertson er på sin side ute en god stund.

Hvem bør bli værende og hvem bør hentes hjem? Slik har det gått med Liverpools utlånte spillere i høst

Hvem bør bli værende og hvem bør hentes hjem? Slik har det gått med Liverpools utlånte spillere i høst

Det er ikke mange av de 17 utlånte Liverpool-spillere som kan betrakte oppholdet som en suksess, og flere kan bli hentet hjem i januar.

Innsikt 03.nov 20:35
Målgivende fra backene uteblir i det nye systemet. Men gjør det noe?

Målgivende fra backene uteblir i det nye systemet. Men gjør det noe?

Liverpools backer har bare levert én målgivende pasning i Premier League denne sesongen.

Innsikt 03.nov 16:51