LFC WomenDet ble målfest, men null poeng

Tok imot Manchester City på Prenton Park, i en kamp som handlet mye om Gemma Bonner.

Liverpool FC Women - Manchester City 3-4

Onsdag tok Liverpool FC Women imot Manchester City til Continental League Cup-kamp. I motsetning til herrenes versjon av ligacupen, spilles kvinnenes versjon med gruppespill, der de røde er i gruppe B sammen med Manchester City, Leicester, Manchester United og Everton.

Kampen ble vist åpent på klubbens YouTube-kanal.

I en kamp der Gemma Bonner satte ny klubbrekord for flest antall kamper – 135 totalt. City tok ledelsen i det 33. minutt – før Bonner markerte kampen der hun ble historisk med en utligning like etter.

Roman Haug på benken

Natasha Flint ga så Liverpool ledelsen 2-1 like etter pause, men det varte ikke lenge. Jess Park utlignet igjen, før Chloe Kelly scoret to for gjestene. Mia Enderby scoret sitt første mål for Liverpool, men det ble bare et trøstemål i et 4-3-tap.

Norske Sophie Roman Haug ble sittende på benken i hele oppgjøret. De røde skal møte Tottenham på bortebane i Women’s Super League på søndag kl. 13.30.

Liverpool: Laws, Parry, Bonner, Fisk (Clark, 46), Daniels, Matthews (Nagano, 46), Taylor, Holland (Höbinger, 46), Enderby, Van de Sanden (Hinds, 46), Flint (Kiernan, 76).

Ubrukte reserver: Spencer, Roman H.

– Det å kunne spille og leve sånn som jeg gjør nå, er jo det man drømmer om

Sophie Román Haug scoret sitt første mål for Liverpool: – Det å kunne spille og leve sånn som jeg gjør nå, er jo det man drømmer om

Sophie Román Haug fikk ikke den beste starten på livet som Liverpool-spiller da hun knakk nesa under spill for Norge, men på kvinnenes nye base på Melwood har hun raskt kommet inn i Liverpool-familien.

Kopite 07.nov 11:23