– Dette har aldri skjedd med meg før

Kostas Tsimikas var en lettet mann etter to målgivende pasninger mot Brentford.

Kostas Tsimikas har fått hard medfart av både ekspert og supportere den siste tiden, og selv om grekeren ikke var på sitt beste i dag heller, føltes det som han slo litt tilbake mot kritikerne.

Venstrebacken var mye mer involvert enn mot Toulouse, og leverte også to målgivende pasninger, én til Mohamed Salah og én til Diogo Jota.

Det var en lettet 27-åringen som ble intervjuet av LFC TV etter kampslutt. 

– Denne prestasjonen var en av mine beste. Jeg ønsket virkelig å spille bra og hjelpe laget. Jeg vet at prestasjonene mine den siste tiden ikke har vært god nok. En slik periode har aldri skjedd med meg før. Før kampen prøvde jeg å være fokusert og tenke at jeg er en god spiller og ønsker å være her, starter han.

I fraværet av skadde Andy Robertson skulle Tsimikas, som signerte en ny kontrakt tidligere i høst, endelig få vise seg frem. Det har han slitt med å få til, før i dag.

2-0: Kostas Tsimikas klarte akkurat å holde ballen i spill, og samtidig levere et fantastisk innlegg til Mohamed Salah.

2-0: Kostas Tsimikas klarte akkurat å holde ballen i spill, og samtidig levere et fantastisk innlegg til Mohamed Salah.

– Dette var viktig for laget, for det kommer flere vanskelige kamper etter pausen. Vi har fortsatt mye å forbedre oss på, men alt ligger foran oss og vi må kjempe hardt for å nå det.

Tsimikas er, som mange kanskje vet, veldig god venn med Liverpools største stjerne Mohamed Salah. Egypteren leverte igjen to mål, og virker å ha fått samspillet med Darwin Nunez på plass.

– De spiller virkelig bra sammen. Jeg kan ikke skryte nok av Mo, for han er en fantastisk spiller og en fantastisk person. Han er alltid der uansett hva som skjer i livet mitt. Jeg må bare takke ham, sier grekeren.

På motsatt side av banen leverte Joel Matip og Virgil van Dijk svært gode prestasjoner på midtstopperplass. Venstrebacken roser forsvarspillet, og spesielt sin nye kaptein.

– Han er inne i en av sine beste perioder i fotballkarrieren. Han er kapteinen vår, og er i veldig god form. Han jobber hardt og er alltid fokusert. Han leder dette laget helt perfekt.

Nå venter det landskamper med Hellas for Tsimikas, som gleder seg til å komme i gang igjen med Liverpool etter pausen.

– Alt ligger foran oss. Vi må være 100% fokusert og sultne på alt som kommer vår vei, avslutter han.

En prestasjon som gir troen på tittelkamp i 2024

En prestasjon som gir troen på tittelkamp i 2024

De røde leverte en svært underholdende og solid prestasjon mot dødballspesialistene Brentford.

Kommentar Søn. 12.11. 17:45
Nunez hadde en enorm første omgang, og etter sidebyttet låste midtstopperne feltet

Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - Brentford: Nunez hadde en enorm første omgang, og etter sidebyttet låste midtstopperne feltet

Kombinasjonen Nunez-Salah slo til igjen, men bakerst var det vintage Van Dijk og Matip.

Kommentar Søn. 12.11. 17:04