Se bildene:Diaz trente med laget – to midtbanespillere manglet

Liverpool er i gang med de siste forberedelsene før avreise til Toulouse.

Liverpool er i full gang med forberedelsene til Toulouse-kampen torsdag kveld, og før avreise til Sør-Frankrike hadde Jürgen Klopp og troppen sin vante treningsøkt.

Luis Diaz trener fortsatt med laget, selv om faren ikke har kommet til rette enda. Colombianeren scoret utligningsmålet mot Luton, og mye tyder på at han blir med mot Toulouse.

Ungguttene Ben Doak, Calum Scanlon, James McConnell og Luke Chambers deltok også på treningsøkten. Spesielt først- og sistnevnte kan ha en sjanse til å starte morgendagens kamp.

Du kan se deler av treningen fra Kirkby i vinduet under.

Ryan Gravenberch og Curtis Jones var ikke å se på treningsbildene. Førstnevnte startet kampen mot Luton, og kan ha vært opptatt med andre ting da deler av økten ble filmet og fotografert. Jones ser ut til å slite med skaden som holdt ham ute av kamptroppen forrige helg. Det skal ikke være snakk om noe alvorlig.

Andy Robertson, Conor Bradley, Thiago og Stefan Bajcetic var heller ikke å se, men det var forventet. Alisson er ikke fotografert, men brasilianeren var på plass, ifølge Jack Lusby.

Ellers var det ingenting nytt å melde fra AXA. Det blir spennende å se hvem Jürgen Klopp gir muligheten mot Toulouse, tatt i betrakning at et avansement (og potensielt førsteplassen) kan sikres torsdag kveld.

Jürgen Klopp møter pressen før Toulouse-kampen kl. 19.30 i kveld.

Se bilder fra økten her:

Har levert like mange målpoeng som Manchester United siden 7-0-seieren

Har levert like mange målpoeng som Manchester United siden 7-0-seieren

Mohamed Salah konkurrerer ikke bare med spillere, men med hele fotballag.

Dette må skje om det skal bli avansement og førsteplass i kveld

Dette må skje om det skal bli avansement og førsteplass i kveld

Kveldens kamp mot LASK kunne vært ubetydelig, men det er den ikke.

Innsikt 30.nov 12:03