Ikke med til Toulouse

Ryan Gravenberch og Curtis Jones er igjen på Merseyside. Dette er de 22 spillerne som har reist.

Liverpool FC har offentliggjort 22-mannstroppen som har satt seg på flyet mot franske Toulouse til torsdagens Europa League-oppgjør.

På sosiale media har vi sett at Mohamed Salah og Kostas Tsimikas har gått på flyet på John Lennon Airport. Kl. 19.30 i kveld skal Jürgen Klopp og en spiller møte pressen.

Der vil Klopp trolig få spørsmål om to av forfallene til torsdagens kamp.

Gravenberch og Jones er ute

På sosiale medier har det vært noen rykter det siste døgnet om at Gravenberch har pådratt seg en kneskade. Dette er ikke offentlig bekreftet noe sted, men en kunne ikke se nederlenderen på treningsfeltet tidligere onsdag, da Liverpool trente med kameraene tilstede.

Om det stemmer at han har pådratt seg en leddbåndsskade i kneet, eller om det er andre grunner, vil Klopp kunne informere om på pressekonferansen.

Curtis Jones, som nylig måtte stå over tre kampers suspensjon i Premier League etter det røde kortet mot Tottenham, mistet søndagens kamp mot Luton Town med en liten skade. Han trente heller ikke onsdag, og er ikke med til Toulouse. Liverpool vil håpe å ha ham klar til søndagens kamp mot Brentford, der Alexis Mac Allister er suspendert.

Luis Diaz har reist. Det har ikke kaptein Virgil van Dijk, som trolig bare spares.

Dette er de 22 spillerne som har reist: Alisson, Gomez, Endo, Konate, Diaz, Szoboszlai, Nunez, Mac Allister, Salah, Gakpo, Elliott, Jota, Tsimikas, Matip, Chambers, Scanlon, Doak, McConnell, Kelleher, Alexander-Arnold, Quansah, Mrozek.

– Det er en hodepine å forklare, hvordan skal man forsvare at han blåser den over sånn ...

– Det er en hodepine å forklare, hvordan skal man forsvare at han blåser den over sånn ...

Kjempebom, føttene ned på jorda igjen og et slag i trynet på Kostas.

Podcast 08.nov 16:26
Har levert like mange målpoeng som Manchester United siden 7-0-seieren

Har levert like mange målpoeng som Manchester United siden 7-0-seieren

Mohamed Salah konkurrerer ikke bare med spillere, men med hele fotballag.