Klopp fornøyd med lagets reaksjon, men forstår lite av tidspunktet for Manchester City-kampen

Tyskeren mener at de som har planlagt den kommende toppkampen ikke skjønner seg på fotball.

– Det føles bra men det er november. Det som virkelig er viktig er at vi har poengsum lik de andre lagene fordi vi åpenbart ikke har spilt perfekt fotball ennå, ikke i nærheten en gang. Vi kjemper oss gjennom, vi har hatt gode øyeblikk, mindre gode øyeblikk, sier Jürgen Klopp.

– Du kjemper din vei gjennom den vanskeligste ligaen i verden. Være klar på torsdag, være klar på søndag, være klar på torsdag og hvis Premier League har muligheten til å gjøre det så være klar 13:30 på lørdag.

Det siste uka har fått kritiske røster til å skyte frem igjen, etter Luton Town (1-1) og Toulose (2-3).

– Hvis det (å tape) skjer må du bare ta de riktige tinga med videre fra det og trekke den riktige konklusjonen. Jeg er veldig fornøyd med at vi brukte den muligheten, å tape mot Toulose og så reagere på den måten vi gjorde i dag.

Sterke prestasjoner i begge ender av banen gjorde derfor godt mot Brentford.

– Midtstopperne spilte åpenbart en veldig god kamp. 

– Generelt var forsvarsspillet veldig bra.

Skryt til Salah og Nunez

Igjen forsøkte Darwin Nunez det han kunne for å få ballen i mål. 24-åringen lyktes ved to anledninger, men ingen ble stående. Likevel var det en oppløftende prestasjon fra spissen som får ros for arbeidet.

– Den som skilte seg ut i forsvarsspillet var faktisk Darwin fordi det handler om dette, Brentford ønsker å spille lange baller, det er en ting, men du trenger å vite når, og vi kan kun påvirke det med en spiller, når du starter å presse fra midten.

Samtlige av uruguayanerens syv målgivende i Premier League har endt hos Mohamed Salah. Utrolig nok. På Anfield kan Salah nå vise til 118 målinvolveringer på 117 ligakamper.

Nunez hadde en enorm første omgang, og etter sidebyttet låste midtstopperne feltet

Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - Brentford: Nunez hadde en enorm første omgang, og etter sidebyttet låste midtstopperne feltet

Kombinasjonen Nunez-Salah slo til igjen, men bakerst var det vintage Van Dijk og Matip.

Kommentar 12.nov 17:04
En prestasjon som gir troen på tittelkamp i 2024

En prestasjon som gir troen på tittelkamp i 2024

De røde leverte en svært underholdende og solid prestasjon mot dødballspesialistene Brentford.

Kommentar 12.nov 17:45

– Eksepsjonell. Bare en eksepsjonell spiller. Han spilte en super kamp i dag. Vi vet alle hvor vanskelig det er mot disse to høye midtstopperne, to spiller rundt han og alle de tinga, men hvor ofte han holdt på ballen for oss og vi kunne spille derfra, det var superviktig, og så scoret han to mål.

– Vi hadde så mange gode øyeblikk i den første omgangen hvor vi scoret men det var offside og sånt. Så i det øyeblikket, roen ved det første målet er vanvittig.

Sterkt kritisk til kampoppsettet

Både Salah og Nunez er blant de første navnene på lista når et lag skal plukkes ut til stormøtet mot Manchester City på Etihad, eller? Problemet er nemlig landslagsoppholdet før tidligkampen, noe Klopp forstår lite av.

– Hvordan kan du sette en kamp som det til lørdag klokka 13:30? Helt ærlig, folka som tar disse avgjørelsene, de kan ikke forstå fotball. Det er bare ikke mulig.

56-åringen påpeker at de to toppklubbene har rundt 30 spillere på reise rundt om i verden. 

– Sør-Amerikanerne vil alle være på samme fly tilbake Vi henter dem fra Uruguay, Brasil, Argentina, Colombia, et fly også ankommer vi her. Det er galskap. 

Manchester City - Liverpool har avspark 13:30 lørdag 25. november.