Må klare seg uten flere viktige spillere – førstekeeperen kan rekke kampen

Det er ikke bare Jürgen Klopp som sliter med skader og suspensjoner.

Søndag ettermiddag sparkes Liverpools siste kamp før landslagspausen i gang, og på motsatt banehalvdel på Anfield står et Brentford-lag i kjempeform. London-klubben har på rekke og rad vunnet mot Burnley, Chelsea og West Ham de siste tre ukene.

Før Liverpool-kampen hadde lagets trener Thomas Frank sin vante pressekonferanse. Da kunne dansken fortelle om flere skadeproblemer, blant annet på Mark Flekken, klubbens førstekeeper.

Nederlenderen måtte forlate banen til pause forrige helg, men han kan rekke søndagens kamp, ifølge Brentford-treneren. Det gjelder også for Shandon Baptiste og Myles Peart-Harris, selv om ingen av dem forventes å starte.

På skadelisten er også Mikkel Damsgaard, Josh Dasilva, Keane Lewis-Potter, Kevin Shade og Aaron Hickey. Rico Henry er langtidsskadd. Skadene på Hickey og Henry, som er klubbens to alternativer på venstreback, har gjort at Vitaly Janelt, som vanligvis figurerer på midtbanen, har blitt satt ned i forsvar.

Ivan Toney, som fortsatt ikke har vært i spill denne sesongen, er heller ikke tilgjengelig. Spissen er utesteng fra all fotball frem til 16. januar.

Slik startet Brentford forrige helg (4-3-3): Flekken - Ajer, Collins, Pinnock, Janelt - Onyeka, Norgaard, Jensen - Wissa, Maupay, Mbeumo.

SMÅSKADET: Mark Flekken har stått i mål for Brentford den siste tiden, men på søndag kan Brentford tvinges til et keeperbytte.

SMÅSKADET: Mark Flekken har stått i mål for Brentford den siste tiden, men på søndag kan Brentford tvinges til et keeperbytte.

Ønsker å angripe hjemmelaget

Thomas Frank og Brentford har besøkt Anfield ved to anledninger etter opprykket til Premier League, men har enda til gode å reise fra Merseyside med poeng. Dansken skryter av sin trenerkollega før kampen.

– I fem år har Liverpool vært et av de beste lagene i verden, ikke bare i Premier League. De har en fantastisk trener, et godt trenerteam og flotte spillere, sa dansken og fortsatte:

– De har fått en ny en ny energi i laget med noen av de nye signeringene. Szoboszlai er en fantastisk spiller, Nunez nærmer seg sitt toppnivå, Jota er en toppspiller, Diaz er en fantastisk spiller. Til slutt har du selvfølgelig også den fantastiske fyren, med 25 pluss mål i seg hver sesong, Salah.

Før søndagens kamp står Liverpool med åtte av åtte seiere på Anfield denne sesongen (i alle turneringer). I Premier League har Bournemouth, Aston Villa, West Ham, Everton og Nottingham Forest reist fra den rød siden av Merseyside med null poeng. Frank vet godt hvor gode Liverpool er på hjemmebane.

– Det er et utrolig lag på Anfield, og Anfield er en av de mest utfordrende bortebanene, om ikke den vanskeligste av alle. Det blir en tøff test, men som alltid må vi ha troen på oss selv. Vi ønsker å gi Liverpool en skikkelig kamp, avsluttet han.

Liverpool - Brentford sparkes i gang søndag 15.00. Kampen sendes direkte på V Sport PL og Viaplay.

FA slår beinhardt ned på betting i fotballen – men Brentfords Ivan Toney holder seg i form bak lukkede dører

FA slår beinhardt ned på betting i fotballen – men Brentfords Ivan Toney holder seg i form bak lukkede dører

Brentfords Ivan Toney spiller kamper for reservelaget for tomme tribuner og nærmer seg en retur etter gamblingskandalen.

Innsikt Lør. 11.11. 16:31
Stor usikkerhet om plassene på midtbanen – hvem ønsker du å se fra start?

Stor usikkerhet om plassene på midtbanen – hvem ønsker du å se fra start?

Flere viktig vurderinger må tas før Brentford-kampen. Sett opp ditt lag nå.

Velg lag Lør. 11.11. 12:06