– Nå er vi tre kamper fra Wembley

Cody Gakpo øyner en finale i ligacupen.

Cody Gakpo var tilbake fra start for første gang etter skadeoppholdet da Liverpool slo Bournemouth onsdag kveld, og angrepsspilleren var på pletten med sin fjerde scoring for sesongen for de røde da han scoret kampens første mål. 

24-åringen var på banen i 80 minutter og bidro godt til at det til slutt ble en 2-1-seier i forferdelige værforhold. Nå er de røde klare for kvartfinale mot West Ham i desember, og har begynt å kjenne lukten av Wembley og finale i februar. 

– Nå er vi tre kamper fra Wembley, så det er et steg i riktig retning, sier han til liverpoolfc.com

– På dager som dette må vi vise at vi holder sammen, og vi kjempet gjennom hele kampen, legger han til.

Skulle det bli seier mot West Ham venter et dobbeltoppgjør i semifinalen i januar, og Gakpo vil da få muligheten til å vinne sitt første trofé med de røde. 

Imponert over Nunez

Gakpo sier at han er imponert over den flotte matchvinnerscoringen til rekkekamerat Darwin Nunez, men har er langt fra overrasket over at det skjedde. 

– Det var et strålende mål etter en god pasning fra Trent. Darwin gjorde det bra da han dro seg inn i banen og satte inn en fantastisk scoring. Det var ingen overraskelse for oss, for vi ser både i trening og kamp hvilken kvalitet han har, sier Gakpo. 

– Nå er han i fantastisk form, så vi må bare sørge for at det fortsetter. 

Gakpo er fornøyd med at han også klarte å finne veien til mål for første gang siden kampen mot Tottenham, der han pådro seg kneskaden. 

– Jeg var ute med skade i noen uker, og da er det viktig å få noen minutter i beina igjen. Dette var en veldig viktig kamp for min del, og nå håper jeg å fortsette der jeg slapp, sier Gakpo.

Søndag kan han få en ny mulighet til å vise seg frem når Liverpool gjester Luton. Gakpo kjemper med Nunez og Diogo Jota om en plass i startoppstillingen, mens det er usikkert om Luis Diaz er tilbake i laget til helgen. 

«Vinden og regnet pisket, og Bournemouth utnyttet seg av elementene. Men så fikk Darwin Nunez ballen»

Dette skriver avisene:«Vinden og regnet pisket, og Bournemouth utnyttet seg av elementene. Men så fikk Darwin Nunez ballen»

En godbit fra Darwin Nunez sørget for Liverpool-seier i Bournemouth. Dette skriver avisene etter at de røde er klare for kvartfinalen i ligacupen.

Innsikt 02.nov 12:57
Tiden er inne for å gi gass i jakten på en ny tur til Wembley

Tiden er inne for å gi gass i jakten på en ny tur til Wembley

Jürgen Klopp og Liverpool kjenner nå lukten av trofeet som kan legge grunnlaget for en ny storhetstid.

Kommentar 02.nov 10:56