Seks spillere ute med skade for Luton - manageren sikter på skalp mot Liverpool

Rob Edwards må fortsatt klare seg uten seks spillere, men tror det er en mulighet i søndagens møte med Liverpool.

Søndagens hjemmekamp mot Liverpool blir den største for Luton siden det overraskende opprykket til Premier League. Klubben som har det minste budsjettet og en ikonisk hjemmebane med drøyt 10.000 sitteplasser er underdog i de fleste kamper denne sesongen, og det gjelder i høyeste grad også på søndag. 

Det betyr ikke at manager Rob Edwards er på defensiven før Jürgen Klopp og de røde kommer på besøk. 

– Kampen er en ny mulighet til å vinne en fotballkamp, og det er det vi tenker på, sa han på dagens pressekonferanse. 

Laget hans har som ventet slitt med å vinne kamper denne sesongen. Den eneste i Premier League kom mot en motstander fra Liverpool, da de slo Everton 2-1 på Goodison Park 30. september. Siden den gang er fangsten ett poeng på fire kamper. Det er imidlertid verdt å merke seg at de sjelden taper stort. De tre hjemmetapene har vært med ett måls margin.

– Liverpool er en enorm klubb som gjør det veldig bra, men som i alle kamper er det en mulighet hvis vi gjør ting riktig. Hvis vi klarer det samtidig som de har en dårlig dag har vi sjansen, sa Edwards. 

Seks spillere manglet da forrige ligakamp endte med et 3-1-tap borte mot Aston Villa, og de samme seks mangler nå. De fire forsvarsspillerne Mads Juel Andersen, Amari'i Bell, Dan Potts og Reece Burke er ute, og det samme er midtbanespillerne Albert Sambi Lokonga og Jordan Clark. 

Luton er nummer 18 på tabellen og har bare plukket fem poeng på ti kamper, men det er bare ett poeng opp til Bournemouth på trygg grunn. 

– Vi føler at vi skulle ha gjort det bedre. Flere lag føler sikkert på det samme, men vi har rotet bort flere poeng. Vi har ikke plukket nok, og det må vi gjøre noe med. 

Hvem bør bli værende og hvem bør hentes hjem? Slik har det gått med Liverpools utlånte spillere i høst

Hvem bør bli værende og hvem bør hentes hjem? Slik har det gått med Liverpools utlånte spillere i høst

Det er ikke mange av de 17 utlånte Liverpool-spillere som kan betrakte oppholdet som en suksess, og flere kan bli hentet hjem i januar.

Innsikt 03.nov 20:35
Målgivende fra backene uteblir i det nye systemet. Men gjør det noe?

Målgivende fra backene uteblir i det nye systemet. Men gjør det noe?

Liverpools backer har bare levert én målgivende pasning i Premier League denne sesongen.

Innsikt 03.nov 16:51