Skademarerittet nærmer seg kanskje slutten for Ramsay

Calvin Ramsay har vært forfulgt av uflaks etter at han kom til Liverpool, men nå kan det forhåpentligvis løsne for høyrebacken.

Calvin Ramsay kom til Liverpool for 6,5 millioner pund fra Aberdeen i fjor sommer. Men under den medisinske testen i Liverpool ble det avdekket to stressbrudd i ryggen som verken spilleren selv eller noen andre var klar over, og dermed ble han raskt satt til rehabiliteringstrening. 

I oktober i fjor var han tilbake i spill for U21-laget der han scoret mot både Accrington Stanley i EFL Trophy og mot West Ham i Premier League 2, før han fikk sin seniordebut som innbytter for Trent Alexander-Arnold mot Napoli for nøyaktig ett år siden. Noen dager seinere var han i Premier League-troppen mot Tottenham, og fikk sin debut fra start i ligacupen mot Derby.

Han ble også kalt opp til det skotske landslaget i denne perioden, og han fikk sin debut på landslaget i en treningskamp mot Tyrkia. 

Men i januar vare det stopp. Da måtte han gjennom en kneoperasjon, og var ute resten av sesongen. 

Tilbakeslag på tilbakeslag

Denne sesongen ønsket derfor Liverpool at Ramsay skulle få mye spilletid for å bygge seg opp igjen etter den skadeplagede sesongen, og lånte ham ut til Championship-klubben Preston North End.

Avtalen ble gjort i juni, og Ramsay skulle fortsette rehabiliteringen i Liverpool, før han skulle komme til sin nye klubb i midten av juli. Men i september kom det et nytt tilbakeslag, som gjorde at han igjen måtte til Liverpool for opptrening i to måneder.

Men nå, ett år etter seniordebuten, nærmer han seg endelig å kunne trene for fullt igjen.

– Vi håper, bank i bordet, at han kan bli med i Lancashire Senior Cup mot Accrington Stanley 7. november. Han vil definitivt får noen minutter da. Det blir bra å få ham tilbake, sa Preston-manager Ryan Lowe til Lancashire Post før helga.

Ramsay spiller også for en plass i Skottland sin EM-tropp til neste sommer.

Mens Ramsay dro på utlån, har Conor Bradley blitt værende i Liverpool denne sesongen. Men også Bradley har vært skadeutsatt. Nå ser det heldigvis ut til at også han snart er i full trening igjen. 

– Han er veldig nær å komme tilbake i trening

– Han er veldig nær å komme tilbake i trening

Pep Lijnders med gode nyheter om høyrebackposisjonen.

Denne ligacupendringen ser Klopp garantert fram til

Denne ligacupendringen ser Klopp garantert fram til

Etter 63 år, går ligacupen sannsynligvis over til bare én semifinale fra neste sesong.