De utlånte:Van den Berg vant Liverpool-duellen – og tok sin første ligaseier denne sesongen

Den nederlandske midtstopperen er en av få som går ut av helgen med hodet hevet. Slik gikk det med Liverpools utlånte spillere i helgen.

Flere av Liverpools utlånsspillere har ikke hatt en god start på sesongen, men i helgen snudde det for Sepp van den Berg.

21-åringen har fått mye tillit hos Mainz denne sesongen, og spilte 90 minutter da rødtrøyene tok en knallsterk seier mot Fabio Carvalhos RB Leipzig i helgen. Nederlenderen spilte også 33 minutter da laget røk ut av cupen i midtuken. Carvalho ble sittende på benken mot Mainz, og fikk fem minutter mot Wolfsburg i cupen. Begge kampene endte med tap.

I Skottland spilte Owen Beck 89 minutter for Dundee FC, som vant 1-0 mot Livingston i Premiership. Seieren sender laget til en sjetteplass på tabellen. 21-åringen spilte også mot Rangers i midtuken, en kamp som endte med et stygt 0-5 tap. 

Nathaniel Phillips spilte hele kampen for St. Mirren i midtuken. Kampen endte 2-1 til grønntrøyene. I helgen satt han på benken da Ross County ble slått 3-0. Celtic topper tabellen med åtte poeng ned til Rangers. Rhys Williams er skadet, og var ikke i troppene til Aberdeen.

I fransk Ligue 2 spilte Billy Koumetio 86 minutter for Dunkerque i 0-1 tapet mot Amiens. Midtstopperens lag ligger på nedrykksplass etter 13 kamper. Jakub Ojrzynski satt på benken i cuptapet mot Excelsior, men var tilbake i buret mot Jong Utrecht i helgen. Kampen endte 1-1.

I Spania sliter Anderson Arroyo med spilletiden, men i midtuken fikk han 72 minutter i Copa del Rey. Lagets hans tapte overraskende 0-1 mot et lag fra nedover i divisjonssystemet. Colombianeren var benket i helgens seriekamp. Dominic Corness sliter også med spilletiden, og har bare spilt 33 ligaminutter for Yverdon i Sveits siden 24. september. I helgen satt han på benken.

Tyler Morton, som har hatt en god start på sesongen i Championship, spilte 82 minutter for Hull i helgen. Det endte med null poeng og et 3-1 tap borte mot West Bromwich. Hull ligger på en niendeplass, like bak playoff-plassene. Calvin Ramsay er snart tilbake fra skade, men var ikke involvert i Prestons 3-2 seier mot Coventry i helgen.

I League One fortsetter James Balagizi å slite med spilletiden. I uken som gikk spilte Wigan to kamper, men 20-åringen var ikke med fra start eller på benken i noen av kampene. Mye tyder på at midtbanespilleren returnerer til Merseyside i januarvinduet.

Luca Stephenson og Barrow har lagt bak seg en god uke. I midtuken ble det seier mot Morecambe i League Two, før det også ble avansement mot Northampton i FA-cupen i helgen. Liverpools utlånsspiller startet begge kampene. James Norris spilte to minutter for Tranmere i 3-4 tapet mot Stevenage i cupen.

Harvey Davies og Crewe var på god vei til å ta en knallsterk hjemmeseier mot Derby i FA-cupen, men to sene scoringer gjorde at kampen til slutt endte 2-2. Omkampen spilles om en uke. Adam Lewis er skadet, og var ikke involvert med Newport County.

«Andre supportere gjør det, andre tragedier blir sunget om, men «whataboutery» er ingen unnskyldning»

Dette skriver avisene:«Andre supportere gjør det, andre tragedier blir sunget om, men «whataboutery» er ingen unnskyldning»

Luton Town var nære på å sjokkere Liverpool FC, men Luis Diaz reddet poeng for de røde. På tribunen skuffet hjemmesupporterne. Dette skriver avisene etter poengdeling på Kenilworth Road.

Innsikt 06.nov 13:29
Dette har ikke skjedd med en Liverpool-spiller på fire år

Dette har ikke skjedd med en Liverpool-spiller på fire år

Alexis Mac Allister pådro seg sitt femte gule kort mot Luton, og må sone helgens kamp.