Lagoppstillingen er klarQuansah starter – og Klopp gjør endringer på midten

Jürgen Klopp har valgt disse spillerne mot Burnley.

Det er klart for ny kamp – og forhåpentligvis har Virgil van Dijk og co fått hvilt og spist godt siden lørdagens fartsfulle oppgjør mot Arsenal. Den kampen må ha kostet en del krefter.

Den gjorde også at Liverpool mistet Kostas Tsimikas, som kommer til å være ute lenge med kragebensbrudd. Det gjør at Jürgen Klopp kun har urutinerte Luke Chambers som rendyrket alternativ på venstrebacken, i tillegg til Joe Gomez som brukes overalt denne sesongen.

Og Klopp roterer. Han setter inn Jarell Quansah fra start foran Ibrahima Konaté i midtforsvaret. Gomez spiller venstreback. I tillegg gjør han store endringer på midtbanen, der Harvey Elliott kommer inn for Dominik Szoboszlai, og Ryan Gravenberch spiller foran Curtis Jones. Wataru Endo beholder plassen.

Darwin Nunez kommer inn for Luis Diaz – og det er gledelig å se Diogo Jota er med i kamptroppen. Det er også Diaz, som så ut til å være i smerter da han ble byttet ut mot Arsenal. Da er det heldigvis ikke snakk om noen skade der. Begge sitter på benken fra start. På benken sitter også Szoboszlai, Konaté og Jones, så det virker sannsynlig at manageren også denne gang vil benytte seg av mange bytter.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Quansah, van Dijk, Gomez, Gravenberch, Endo, Elliott, Salah, Gakpo, Nunez

Benk: Kelleher, Konate, Diaz, Szoboszlai, Jones, Jota, Chambers, McConnell, Bradley

Burnley: Trafford, O'Shea, Taylor, Beyer, Brownhil, Berge, Foster, Vitinho, Amdouni, Tresor, Odobert

Benk: Muric, Gudmundsson, Rodriguez, Roberts, Redmond, Ramsey, Cullen, Bruun Larsen, Delcroix

Burnley - Liverpool har avspark kl. 18.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Dette er de 11 leserne vil se fra start på Boxing Day

Dette er de 11 leserne vil se fra start på Boxing Day

Leserne vil kun ha én endring fra lørdagens kamp.

Velg lag 26.des 2023 16:06
Sjanseløseri og kontroversielle dommere gjorde det mer spennende enn det burde vært – men Liverpool topper ligaen igjen!

Sjanseløseri og kontroversielle dommere gjorde det mer spennende enn det burde vært – men Liverpool topper ligaen igjen!

Kamp 15.jun 2023 10:50