United knust og ydmyket på hjemmebane – nå er Fernandes suspendert mot Liverpool

Sitter Erik ten Hag på Anfield neste helg?

På fredag fikk Harry Maguire prisen for månedens spiller i Premier League, Alejandro Garnacho fikk prisen for å ha scoret månedens mål med den akrobatiske scoringen sin mot Everton, og Erik ten Hag ble kåret til månedens manager i Premier League.

Lørdag tok de imot Bournemouth på Old Trafford og ble knust og regelrett ydmyket. Dominic Solanke, Philipp Billing og Marcos Senesi scoret målene i Bournemouths 3-0-seier, og det var på ingen måte ufortjent.

Det kunne fort ha vært mer. Bournemouth fikk i tillegg to annullerte mål.

Fernandes er suspendert

Mot slutten fikk Bruno Fernandes gult kort, sitt femte for sesongen, og det gjør at han mister bortekampen mot Liverpool neste helg. Han kunne også fått sitt andre gule her, men slapp unna.

United må altså klare seg uten kapteinen på Anfield.

Før den tid skal United møte Bayern München, i en kamp de må vinne samtidig som FC København og Galatasaray spiller uavgjort, for at de skal gå videre i Champions League. Liverpool har bortekamp mot Union Saint-Gilloise, og kan sende reservelaget om Jürgen Klopp vil.

United fikk en solid opptur mot Chelsea på onsdag, da de vant 2-1, men nå er Ten Hag igjen under press. Manchester United er midt i en prosess der INEOS og Sir Jim Ratcliffe skal kjøpe seg inn i klubben, og enn har lenge ventet på bekreftelsen. Det er mulig akkurat dét gjør at nederlenderen blir sittende en liten stund til frem til den situasjonen er klarert, og at det er han som er sjef når de kommer til Anfield, men nå stilles det spørsmål.

Liverpool - Manchester United spilles søndag 17. desember kl. 17.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

I de øvrige kampene i 16.00-runden ble det disse resultatene:

Brighton - Burnley 1-1
Sheffield United - Brentford 1-0
Wolverhampton - Nottingham Forest 1-1

Kl. 18.30 er det klart for rundens storkamp: Aston Villa - Arsenal. Den vises på V Sport PL og Viaplay.