Doak herjet og Arthur spilte 90 minutter da U21-laget scoret sju ganger

Liverpool U21 lekte seg med Arthur fra start og Ben Doak i storform.

Liverpool U21 - Leicester U21 7-1 (3-1): Lørdag skulle det vise seg at det lønner seg å ha med et par førstelagsspillere på laget når det spilles fotball i Premier League 2. Liverpools U21-lag kjørte over Leicester U21 på treningsanlegget i Kirkby, og det var kantspiller Ben Doak som herjet mest av alle.

Da lagoppstillingene kom var det mest oppsiktsvekkende at Arthur Melo var med fra start. Han har vært tilbake i trening en periode og fikk sine første minutter i en tellende fotballkamp siden september. Han spilte hele kampen og viste ifølge rapportene at han er på vei tilbake i form etter langtidsskaden. Verdt å merke seg er også at Marcelo Pitaluga, som har vært skadet og egentlig er utlånt til Macclesfield FC, voktet buret i dag.

Men det var altså Doak som stjal showet. Først i form av en assist til Bobby Clark på 1-0. Så scoret han selv med hodet på 2-1, og var nest siste røde på ballen på 3-1 da Leicesters keeper scoret selvmål på overtid før pause.

Doak gjorde sitt andre, men det føltes kanskje som et tredje, da han la på til 4-1 ti minutter ut i andre omgang. Det eneste målet han ikke var involvert i da han var på banen, var 5-1. Det var det Billy Koumetio som scoret etter et hjørnespark. Men Doak rakk å gjøre sin andre målgivende pasning da Max Woltman scoret etter 78 minutter, før han ble byttet ut minuttet senere

Mål ble det også uten Doak på banen. Innbytter Layton Stewart la på til 7-1 like før kampslutt, og dermed ble det en veldig god dag for det unge laget som ledes av Barry Lewtas.