Skal spille med grønne armbånd i lørdagens kamp

«Green Football Weekend» går av stabelen denne helgen.

Spillerne til Wolves vil denne helgen spille med grønne bånd rundt armen som ledd i en markering for miljøet, skriver The Athletic. Green Football Weekend går av stabelen, og har som mål å sette lys på hvordan fotballen kan gjøre sitt for å redusere utslipp og drive mer bærekraftig. 

Wolves har kommet et stykke på vei allerede. Deres stadion Molineux drives utelukkende av fornybar energi, og klubben har et mål om nullutslipp når vi når 2040. 

Liverpool FC fikk på sin side denne uken berømmelse for sitt arbeid for å være mer miljøvennlig, en av flere slike priser klubben har fått de siste årene. Det er ikke foreløpig bekreftet om også de røde skal spille med grønne armbånd på Molineux lørdag.

Denne sesongen har blant annet Nottingham Forest blitt kritisert for å ta fly til en bortekamp som hadde vært under tre timer unna i buss, og det er ikke utenkelig at det kommer noen restriksjoner fra sentralt hold på dette i fremtiden.