Skuffende exit i FA Youth Cup

U18-laget ute allerede i åttendedelsfinalen.

Ipswich U18 - Liverpool U18 2-0 (2-0), FA Youth Cup: Liverpools U18-lags eventyr i FA Youth Cup er slutt allerede i åttendedelsfinalen, etter at det fredag endte med et skuffende 2-0-tap på bortebane mot Ipswich. De røde stilte med et noe redusert lag, og klarte aldri komme skikkelig i gang.

Det så mørkt ut allerede til pause, da hjemmelaget hadde scoret to ganger. Marc Bridge-Wilkinson forsøkte å endre kampbildet ved å sette inn et par innbyttere, og det så bedre ut etter hvilen.

Spenning i kampen ble det imidlertid aldri. De røde hadde muligheten til å redusere da de fikk straffespark i andre omgang, men Terence Miles sitt forsøk et kvarter før slutt ble reddet av hjemmelagets målvakt.

Unge Trent Kone-Doherty trodde på sin side han skapte nytt liv i kampen bare noen få minutter senere, men han ble avvinket for offside etter å ha satt ballen i mål.

Liverpool vant senest FA Youth Cup i 2019. I 2021 ble det tap i finalen mot Aston Villa.