Skuffende tap på Prenton Park

LFC Women klarte ikke å bygge videre på seieren fra forrige helg.

LFC Women - Leicester Women 0-1 (0-1), Prenton Park

Liverpools damer stod som store favoritter før møtet med Leicester hjemme på Prenton Park, men det hjalp ikke ute på matten i ettermiddag. De røde måtte se et svakt Leicester-lag ta med seg alle poengene. Før kampen lå bortelaget på en sisteplass, og det gjør de også etter dagens seier.

Liverpool-damene ligger på en nokså trygg 8. plass på tabellen, men med tapet i dag skiller det bare fem poeng ned til nedrykkstreken.

Leicester startet kampen klart best, og scoret etter allerede åtte minutter. Hjemmelaget spiste seg inn i kampen utover i omgangen, men klarte ikke å finne nettmaskene.

I den andre halvdelen presset Liverpool Women på med et intensivt press, og høyrekant Melissa Lawley var nære scoring.

Hjemmelaget fortsatte å presse på, og kom til sjanser, men kampen ebbet til slutt ut i et skuffende 0-1 tap mot jumboplasserte Leicester.