Spilte med smerter mot Real Madrid

Darwin Nunez sin skulder ble verre dagen etter Champions League-oppgjøret.

Darwin Nunez kjente smerter i skulderen etter en duell med Newcastles Kieran Trippier forrige helg, men angrepsspilleren rakk å bli klar til tirsdagens kamp mot Real Madrid i Champions League. Mot Crystal Palace lørdag var han imidlertid ute av troppen da han pådro seg en ny smell i løpet av uken. 

Jürgen Klopp sier etter Palace-kampen at Nunez spilte med smerter mot Real Madrid. 

– Det gikk fint da han fikk en injeksjon før kampen mot Madrid. Det er ingen strukturell skade, men det er veldig smertefullt. Dagen etter Madrid fikk han en ny smell der, og etter kampen kunne han ikke bevege armen i det hele tatt. Så vi får se hvor lang tid det tar, men det var grunnen til at han var ute, sier Klopp og legger til at Joe Gomez stod over med en muskelskade.

Håpet er at Nunez skal bli klar til onsdagens kamp mot Wolves.

Jota startet

Som erstatter for Nunez valgte Klopp å gå for Diogo Jota på venstrekanten. Portugiseren startet sin første kamp siden 16. otktober. 

– Basert på det synes jeg han gjorde en god prestasjon. Vi har forsøkt å bygge ham opp, men har ikke hatt veldig mye tid til det. Han var ute lenge også før den forrige skaden, så det er en veldig vanskelig sesong for ham. Han kan spille bedre, men sånn er det, sier Klopp.

Manageren sier at de røde savnet bakromstrusselen til Nunez. 

– Diogo kan gjøre det, og Mo kan selvsagt også det. Men etter hvert sluttet vi å true bakrom. Diogo er en annen type spiller enn Nunez, men han kan også true bakrom. Det betyr ikke alltid at man skal få ballen, men det kan åpne opp rom for andre spillere, sier Klopp.