Klopp kom med oppdatering på pressekonferansen– Thiago har problemer med hofta

Spanjolen har spilt nesten alt etter VM-pausen.

På torsdagens trening kunne vi se at Roberto Firmino, Virgil van Dijk, Diogo Jota og Arthur Melo var tilbake i trening sammen med laget. Om vi får se dem allerede mot Everton vet vi ikke ennå, og der vil kanskje Jürgen Klopp gjøre oss klokere på pressekonferansen fredag formiddag.

I tillegg er det ventet at Ben Doak er tilbake på trening i dag, etter å ha vært ute i noen uker med et muskelproblem.

Men en ting flere fikk med seg etter å ha sett bilder og video fra trening var at Thiago Alcantara ikke var tilstede. 31-åringen, som alltid har vært skadeutsatt, har denne vinteren spilt omtrent alt. Han har startet 14 kamper på rad – og samtlige etter VM-pausen. Mot Wolverhampton sist fikk han hvile de siste fem minuttene.

Ifølge Liverpool Echo fulgte 31-åringen sitt individuelle treningsprogram, og det er forventet at han vil trene igjen med laget senere denne uken, og bør være klar til derbyet.

Oppdatert:

Det hørtes ikke fullt like positivt ut da Jürgen Klopp fikk spørsmål om ham på pressekonferansen før Everton-kampen, da han kunne fortelle at han hadde problemer med en hofte.

– Ja, Thiago har noen problemer. Vi må høre med ham. Jeg vet hva problemet hans er, men jeg må spørre hva jeg har lov å si. Det er med hoften hans. Han har ikke hatt mulighet til å trene, svarte Klopp.

Da må vi krysse fingrene for at han blir klar i løpet av de tre neste dagene!

Carvalho var ikke med

En annen som manglet var Fabio Carvalho. Han har vi ikke sett på trening siden 2. februar – men han satt på benken i lørdagens tap mot Wolves.

Det har blitt veldig lite spilletid på 20-åringen etter VM-pausen. Han har ikke spilt i Premier League etter VM-pausen. Han spilte tre minutter som innbytter i siste ligakamp mot Southampton i november før spillerne dro til Qatar.

Han fikk så én omgang mot Manchester City i ligacupen like etter VM-pausen, og 66 minutter i omkampen mot Wolverhampton i FA-cupen. Ellers har han bare vært på benken eller utenfor troppen. Det er ikke meldt om noen ny skade på den tidligere Fulham-spilleren.