– Liverpool-fans, jeg håper at jeg snart er tilbake!

Luis Diaz har lært seg litt engelsk i tiden han har vært ute. Det er ikke mye, men litt.

Luis Diaz skadet seg mot Arsenal i oktober etter en duell med Thomas Partey, og har mistet de siste 22 kampene for de røde. Han har vært sårt savnet.

Det så ikke ut til å være så alvorlig med det første, og han startet treningen med lagkameratene i Dubai under VM-pausen, men fikk så et tilbakeslag, og har vært ute siden.

Sky Sports fulgte 26-åringen da han var i London og jobbet frivillig for organisasjonen The Passage, som hjelper de hjemløse. Der hjalp Diaz til på kjøkkenet med å tilberede maten, og så dele den ut. Han fikk spørsmål av reporteren om hvem i Liverpool-troppen som hadde størst inntak av mat.

– De som spiser mest i Liverpool er de søramerikanske spillerne, som meg og Darwin, men det er de søramerikanske spillerne ja, sier Diaz, som har lært seg noen få gloser engelsk på de fire månedene ute.

Mål om Bernabeu?

Onsdag 15. mars skal Liverpool til Santiago Bernabeu for den andre åttendedelsfinalen i Champions League. Diaz fikk spørsmål om det var denne kampen som var målet.

– La oss vente og se når jeg kan være tilbake på banen. Dersom det er på Bernabeu, så blir det slik, sier han forsiktig.

Darwin Nunez har nylig sagt at Diaz er sårt savnet på banen.

– Jeg så hva Darwin sa. Det er viktig å komme tilbake, men det er ikke bare meg. Planen er å komme tilbake og hjelpe laget sammen med lagkameratene mine. Jeg vil komme tilbake og ha en god andre halvdel av sesongen, sier Diaz videre.

Han fikk også spørsmål om han kunne si noe på engelsk.

– Til Liverpool-fans, jeg håper at jeg snart er tilbake!, var beskjeden.