To kan returnere, men tre er fortsatt uaktuelle

Trioen Joe Gomez, Thiago Alcantara og Luis Diaz blir helt sikkert ikke å se på banen mot Wolves.

Jürgen Klopp sa under sin pressekonferanse tirsdag ettermiddag at han forventer at Ibrahima Konate er tilgjengelig for spill mot Wolverhampton Wanderers onsdag kveld. Midtstopperen er tilbake i full trening etter hamstringskaden han fikk i januar.

Klopp sa også at Liverpools leger vil fortsette å vurdere Darwin Nunez sine skulderproblemer, som tvang uruguayaneren til å stå over helgens målløse kamp mot Crystal Palace på Selhurst Park.

Manageren opplyste også at Joe Gomez, Thiago Alcantara og Luis Diaz fortsatt er ute med skader, og ikke aktuelle for spill mot gultrøyene.

Nunez trente i går

– Darwin Nunez trente med oss i går. Vi får se om han er i god nok forfatning til å bli en del av troppen, svarte Klopp på spørsmål om skulderskaden til den kraftfulle spissen.

– Ibou har trent, og ser helt normal ut på trening. Det bør ikke være noen problemer forbundet med å inkludere ham i troppen, i det minste. Joe Gomez er skadet.

– Lucho (Luis Diaz) ser bra ut. Jeg så ham akkurat jobbe sammen med rehabiliteringstrenerne, og han ser veldig bra ut. Man han er ikke tilbake i trening med laget ennå, så det vil ta en stund før han er tilbake. Thiago driver også med rehabliteringstrening for øyeblikket.