Tok sterk og viktig hjemmeseier

Liverpool FC Women slo til med en solid hjemmeseier søndag.

LFC Women - Reading Women 2-0 (0-0), Prenton Park: Liverpool FC Women jaktet søndag sin første seier i 2023, og leverte varene hjemme på Prenton Park da Reading kom på besøk. Før kampen skilte det bare ett poeng mellom lagene, men dagens trepoenger fører de røde et godt stykke unna nedrykksfaren.

Til pause stod det 0-0 etter en jevnspilt omgang, men avgjørelsen skulle komme i løpet av en liten periode i andre omgang.

63 minutter var godt da den lokale helten Missy Bo Kearns sendte Liverpool i ledelsen etter målgivende pasning fra høyreback Emma Koivisto. Tre minutter senere scoret Ceri Holland i det som var hennes kamp nummer 50 for klubben.

Etter det var seieren aldri truet, og den første trepoengeren siden starten av desember er et faktum. Liverpool klatrer til åttendeplass på tabellen med elleve poeng fra elleve kamper. De kan nå begynne å se oppover på tabellen, heller enn å frykte de som ligger bak dem.