Viktig duo ser ut til å rekke Real-kampen, og kan være tilbake allerede til derbyet

Roberto Firmino og Virgil van Dijk ble avbildet blidspendte i forbindelse med dagens treningsøkt på AXA Traning Centre, men trener ikke sammen med resten av troppen ennå.

Det ser ut til å gå riktig vei med skadene til Roberto Firmino og Virgil van Dijk, skal man dømme ut fra de brede glisene til duoen på AXA Training Centre i dag. De to viktige brikkene for Jürgen Klopp er imidlertid ikke avbildet på noen av bildene der troppen sparker ball.

Liverpool Echo skriver at duoen er i ferd med å steppe opp rehabiliteringen, og kan være tilbake i spill veldig snart.

Liverpool har savnet duoen en stund. Van Dijk måtte byttes ut til pause i bortetapet for Brentford 2. januar, etter å ha fått en hamstringskade, mens Firmino fikk et spark i baksiden av den ene leggen på en av treningene like før jul, og har ikke spilt kamp for de røde etter VM. 

Echo skriver at lørdagens kamp mot Wolverhampton trolig kommer for tidlig for duoen, men Merseyside-derbyet mandag 13. februar kan være innen rekkevidde, og det samme gjelder dermed også den første åttedelsfinalen i Champions League mot Real Madrid og den viktige ligakampen borte mot Newcastle noen dager tidligere.