Lagoppstillingen er klarVirgil starter på St. James' Park

Jürgen Klopp setter Virgil van Dijk inn igjen på laget.

Det begynner å lysne litt på skadefronten for Liverpool, og det er på tide! De røde fikk en viktig opptur mot Everton på mandag, og en ny seier borte mot Newcastle ville vært svært kjærkomment både for tabellposisjon og for optimismen inn mot siste del av sesongen. Real Madrid gjester Anfield på tirsdag, i det som er den eneste turneringen der de røde har et trofé å spille for denne sesongen.

Jürgen Klopp velger å sette Virgil van Dijk inn igjen i startoppstillingen, etter at han satt på benken mot Everton. Nå har han fått noen flere dager på trening, og regnes som klar. Han får med seg Joe Gomez i midtforsvaret, mens Joel Matip plasseres på benken.

Ellers gjør ikke Klopp noen endringer fra laget som slo Everton, med samme midtbane og angrep. Vi merker oss at Diogo Jota og Roberto Firmino begge er på benken, men at Fabio Carvalho heller ikke denne gang har kommet med i kamptroppen. 

Newcastle er uten suspenderte Bruno Guimarães, og inn kommer 20-åringen Elliot Anderson for sin første Premier League-start. Miguel Almiron og Allan Saint-Maxmin ble begge klare, mens Callum Wilson sitter på benken. Alexander Isak ga de røde mange problemer på Anfield, og starter igjen her.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Bajcetic, Salah, Gakpo, Nunez

Benken: Kelleher, Milner, Keita, Firmino, Elliott, Jota, Tsimikas, Matip, Phillips

Newcastle: Pope, Trippier, Schär, Botman, Burn, Longstaff, Joelinton, Anderson, Almiron, Saint-Maximin, Isak

Benken: Dubravka, Dummett, Lascelles, Gordon, Wilson, Ritchie, Lewis, Manquillo, Murphy


Newcastle United - Liverpool har avspark kl. 18.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.