De utlånte:Den unge Liverpool-stopperen fikk karrierens første røde kort

Jarell Quansah ble utvist på tampen av Bristol Rovers sitt hjemmetap for Portsmouth.

Unge Jarell Quansah fikk karrierens første røde kort i det 89. minutt av 2-0-tapet mot Portsmouth på Memorial Ground, da 20-åringen først meide ned Pompeys Joe Morrell bakfra, og deretter havnet i håndgemeng som endte med at han la pannebrasken mot Morrells panne, og Portmsouth-spilleren gikk teatralsk i bakken.

Dette var Bristol Rovers sitt andre strake tap. De ligger for øyeblikket på 15. plass i League One, ti poeng over nedrykkstreken. Quansah må nå stå over Rovers sine tre neste kamper.

I samme divisjon spilte Conor Bradley hele kampen da Bolton klarte 1-1 mot ligaleder Sheffield Wednesday på Hillsborough fredag kveld. Bolton ligger på sjetteplass, som er den siste playoff-plassen. Det er fire poeng ned til Wycombe, som har to kamper mindre spilt.

Tyler Morton og Blackburn hadde muligheten til å ta seg til semifinalen i FA-cupen søndag, men måtte gi tapt mot Sheffield United, som scoret vinnermålet ett minutt på overtid. Kampen endte 3-2, og Morton ble byttet ut fire minutter på overtid.

Clarkson med målgivende frispark

I Scottish Premiership fikk Leighton Clarkson bokført en assist da han slo frisparket som førte til Aberdeens tredje mål i 3-0-triumfen over Heart of Midlothian. Alle de tre målene kom før halvtimen var spilt. Clarkson ble byttet ut i det 84. minutt.

Luke Chambers var ubenyttet innbytter da Kilmarnock spilte 1-1 mot St Johnstone på hjemmebane.

Aberdeen er på fjerdeplass i Scottish Premiership, mens poenget til Kilmarnock tok dem opp til plassen over nedrykksstreken, på tiendeplass. 

I League Two var målvakten Vitezslav Jaros ubenyttet innbytter da Stokcport County spilte 1-1 mot Mansfield Town. Stockport ligger på femteplass, og som er en av playoff-plassene.

1-1 ble det også mellom Gloucester City og Kidderminster Harriers i National League North, hvor Jacke Bearne var ubenyttet innbytter for gjestene.

I Segunda Division var Anderson Arroyo ubenyttet innbytter da Alaves tapte 1-0 for Ponferradina på bortebane.