Den ydmyke rekordknuseren syntes dette var veldig spesielt!

Mohamed Salah gjorde to av de sju målene mot Manchester United, og noterte seg også for to målgivende. Nå er Premier League-rekorden hans!

Mohamed Salah er etter dagens bravader oppe i 129 Premier League-mål på 205 ligakamper for Liverpool. Det er en scoring mer enn Robbie Fowler, og dermed står egypteren alene på tronen som Liverpools fremste målscorer i Premier League-æraen.

– Det var veldig spesielt å vinne en kamp på denne måten. Vi må bare være ydmyke fremover, og vinne våre kamper, sa Mohamed Salah til Sky Sports etter 7-0 over Manchester United, og et langt steg nærmere topp fire-plassering.

Liverpool er nå oppe på femteplass, tre poeng bak Tottenham, med en kamp mindre spilt.

De røde bokførte sin største seier over Manchester United noensinne. Den forrige rekorden stammer fra oktober 1895, da Liverpool vant 7-1 i andredivisjon.

– Det var veldig spesielt. Å vinne med så mye mot Manchester United er utrolig, la egypteren til. 

På spørsmål om hvilket mål som var hans favorittmål av alle de 129 Premier League-målene han har scoret, så svarte han med et glis:

– Det siste.

Kapteinen vil ikke suge på karamellen - oppfordrer til fokus på neste kamp

– Dette var en stor seier, men nå må vi konsentrere oss om neste kamp. Jeg er veldig glad på Mo sine vegne. Han dedikerer livet sitt til fotball. Han er den første som kommer på trening og den siste som drar, kommenterte lagkaptein Jordan Henderson.

Gakpo, Nunez og Salah er ifølge Opta den fjerde Premier League-trioen i historien til å score to eller flere mål hver i samme kamp, og de første som har gjort det siden Cole, Yorke og Solskjær gjorde det for Manchester United mot Nottingham Forest i februar 1999.

Manchester United led sitt største nederlag siden 7-0 tapene for Wolves i desember 1931, Aston Villa i desember 1930 og Blackburn Rovers i april 1926.