Denne uken vil vi forhåpentligvis se Diaz tilbake i full trening

Endelig skal colombianeren være tilbake.

Luis Diaz har mistet de siste 28 kampene for Liverpool, etter skaden han pådro seg i duell med Thomas Partey borte mot Arsenal i oktober.

Han har allerede deltatt på deler av oppvarmingen og trening utendørs, men denne uken skal han etter planen være tilbake i full trening og igjen aktuell for å spille kamp igjen når de røde går inn i en tøffere periode.

Liverpool har 12 førstelagsspillere på landslagsoppdrag, og vil ikke være tilbake før onsdag og torsdag, men spillere som Trent Alexander-Arnold, Alisson Becker, Fabinho, Roberto Firmino, Joe Gomez, James Milner, Adrian, Alex Oxlade-Chamberlain, Fabio Carvalho, Arthur Melo, Joel Matip, Nat Phillips, og Luis Diaz er igjen på Merseyside, og kan trene fra tidlig denne uken.

Vi venter fortsatt på nyheter om Darwin Nunez og Thiago Alcantara, og hvordan de ligger an.

Liverpool skal møte Manchester City på bortebane førstkommende lørdag, før de drar til London for å møte Chelsea på tirsdag. Søndagen etter det igjen kommer ligaleder Arsenal til Anfield, så det blir intense åtte dager mot tøff motstand, og en helt avgjørende periode for Liverpools muligheter til å klare topp fire.