Lagoppstillingen er klarKlopp gjør én endring på laget fra 7-0-seieren forrige helg

Arthur Melo er faktisk på benken i dag.

Det er klart for den siste Premier League-kampen på en stund, når Bournemouth er motstander på Vitality Stadium. De røde har ikke kamp i neste uke fordi Fulham er i kvartfinale i FA-cupen, så etter Real Madrid-kampen på onsdag er det et opphold helt frem til 1. april før vi får se Darwin Nunez og co i aksjon igjen.

Denne uken har Jürgen Klopp gitt spillerne fri mandag og tirsdag, og det var først trening på onsdagen igjen. Luis Diaz, Thiago Alcantara og Joe Gomez er fortsatt ikke i full trening, og er ikke med her, selv om det var rapporter tidligere i uken om at Diaz kunne bli klar. Han skal trene med laget i neste uke. Lørdag formiddag postet Arthur Melo et bilde på sine sosiale media som kunne tyde på at han ville være med i troppen. Han får plass på benken, for første gang siden langtidsskaden.

Klopp gjør én endring fra laget i 7-0-seieren, og det er å sette inn Stefan Bajcetic for kaptein Jordan Henderson. Ellers er det de samme 10 som får tillit fra start.

Vi merker oss at Caoimhin Kelleher ikke er på benken i dag, og at Adrian er dagens andrekeeper. Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain og Curtis Jones er ikke med i kamptroppen. Før kampen bekreftet Klopp at Henderson har vært forkjølet.

For Bournemouth har både Lloyd Kelly og Jeffrey Lerma blitt spilleklare. De har også en svært gledelig nyhet på sin benk, der David Brooks er med i en kamptropp for første gang siden oktober 2021. Han har hatt kreft, og i mai i fjor ble det meldt at han var kvitt kreften. Nå er han endelig klar for Premier League-fotball igjen.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Robertson, Fabinho, Bajcetic, Elliott, Salah, Nunez, Gakpo

Innbyttere: Adrian, Milner, Firmino, Henderson, Jota, Tsimikas, Carvalho, Arthur, Matip

Bournemouth: Neto, Stephens, Kelly, Lerma, Solanke, Ouattara, Rothwell, Smith, Senesi, Billing, Anthony

Innbyttere: Travers, Fredericks, Cook, Mepham, Brooks, Christie, Vina, Moore, Semenyo

Bournemouth - Liverpool spilles kl. 13, og vises på V Sport PL og Viaplay.