Fra benken på Bernabeu til scoring i Premier League 2

Liverpools U21-lag tilbake på vinnersporet, med Rhys Williams fra start.

Blackburn U21 - Liverpool U21 2-3 (1-2): Liverpools U21-lag spilte lørdag bortekamp mot bunnlaget Blackburn i Premier League 2, og kom tilbake på vinnersporet etter hjemmetapet mot Chelsea sist. De røde tar med seg tre poeng for andre bortekamp på rad og er nå nummer tre på tabellen.

Rhys Williams satt på benken på Santiago Bernabeu onsdag, men var i aksjon for U21-guttene lørdag, og stopperen viste seg frem da han satte inn kampens første mål. Blackburn utliknet til 1-1 før James Norris sendte Liverpool opp i ledelsen noen minutter før pause.

Toppscorer Layton Stewart la på til 3-1 tolv minutter etter pause, og Liverpool holdt unna selv om det ble spennende da vertene reduserte til 2-3 ti minutter før slutt.

Ben Doak var ikke i dagens kamptropp etter at han pådro seg en hodeskade i UEFA Youth League i midtuken, men Barry Lewtas sitt lag klarte å levere varene også uten skotten i troppen.