Fulham-kampen har fått dato og Brentford-kampen ser ikke ut til å påvirkes av kroningen av Charles

Liverpools siste utsatte kamp denne sesongen har endelig fått ny dato. Hjemmemøtet med Brentford blir kveldskamp.

Premier League melder at Liverpool - Fulham har blitt satt opp onsdag 3. mai kl. 21.00. Det er ikke TV-kamp i England, men kommer til å være det i Norge. 

Liverpools hjemmekamp mot Fulham skulle egentlig blitt spilt forrige helg, lørdag 18. mars, men ble utsatt fordi London-klubben gikk til kvartfinale i FA-cupen.

Der møtte de Manchester United, og Fulham ledet lenge, før det gikk skikkelig galt, de mistet besinnelsen og fikk tre røde kort. Klubbens toppscorer, Aleksandar Mitrovic, var av de som fikk gult kort, og han dyttet også dommeren. Han er under etterforskning, og kan vente seg en lang straff. Det har vært snakk om at han kan miste resten av sesongen.

Fulham har nå seks kamper før de kommer til Anfield. Deres siste kamp før møtet med Liverpool er hjemme mot Manchester City søndag 30. april. Samme dag tar Liverpool imot Tottenham på Anfield. De røde vil få tre hjemmekamper på rad mot Tottenham, Fulham og Brentford i slutten av april og tidlig mai.

Med dette har alle Liverpools gjenværende kamper fått dato, men kampene mot Leicester 13. mai og Aston Villa 20. mai kan fortsatt bli flyttet for TV. Det skal avgjøres 30. mars og 7. april.

Brentford-møtet blir kveldskamp

Samtidig melder Premier League at hjemmekampen mot Brentford 6. mai skal bli TV-kamp i England, og flyttes til 18.30 norsk tid. 

Det er en kamp det har vært en viss usikkerhet rundt, siden kroningen av Charles til konge skal skje denne dagen. Det var en problemstilling det ble meldt at Premier League skulle diskutere i november, men siden den gang har det ikke kommet noe, og når TV-selskapene når plukker ut sine kamper og jo mer det nærmer seg, så må en bare anta at Premier League-runden vil gå sin gang denne dagen.