LFC WomenHar grunn til å føle seg snytt selv om det ble poeng

Liverpool FC Women spilte uavgjort foran 22 161 tilskuere på Goodison Park.

Everton FC - Liverpool FC Women 1-1

Fredag kveld var det Merseyside-derby på Goodison Park, da Everton tok imot Liverpool foran 22 161 tilskuere og ny publikumsrekord for kvinnelaget til Everton.

Det var Everton som fikk den beste starten, etter en strålende avslutning fra utenfor boksen av Gabby George for hjemmelaget i det 27. minutt.

Everton holdt ledelsen i 13 minutter, da amerikanske Katie Stengel utlignet for Liverpool. Det ble også kampens siste mål, selv om det var både underholdende og sjanserikt.

Uforklarlig annullering

Det ble også dramatikk mot slutten, og Liverpools Leighanne Robe fikk et mål annullert som veldig få skjønner så mye av. Spesielt manager Matt Beard, som ikke ønsket å se situasjonen igjen da Sky Sports spurte ham. Annulleringen skal ha vært for angrep på keeper – men det er vanskelig å se noe slikt skjedde…

– Vi burde vunnet kampen. Jeg har nettopp sett det annullerte målet, og jeg kan ikke tro det. Det er galskap, sier Beard.

– Vi hadde nok sjanser til å vinne kampen uansett, men det er en ny avgjørelse som koster oss tre poeng.

Begge lag hadde gode muligheter mot slutten, men det endte 1-1. Liverpool blir værende på åttendeplass på tabellen med 15 poeng etter 15 kamper. Det er seks poeng opp til fredagens motstander Everton på sjetteplass.

Liverpool: Laws, Campbell (Matthews 64), Bonner, Robe (Roberts 83), Hinds, Nagano, Holland, Koivisto (Taylor 90), Kearns (Lundgaard 84), Daniels (van de Sanden 64), Stengel

Ubrukte reserver: Humphrey, Cumings, Kirby, Silcock