Luis Diaz sin lillebror kunne sendt Liverpool ut av UEFA Youth League – men det er de røde som er i kvartfinalen

De røde skal spille kvartfinale i UEFA Youth League.

Liverpool U19 - Porto U19 1-1 (6-5 etter straffer)

Liverpool U19 er videre til kvartfinale i UEFA Youth League, etter å ha slått Porto i onsdagens åttendedelsfinale på akademiet i Kirkby.

De røde kom tidlig bak, da Porto fikk straffespark. Jorge Meireles var spilleren som ble felt, og han satte selv straffesparket i mål.

Porto var det beste laget innledningsvis, før de røde løftet seg etter halvtimen. Ben Doak skal ha vært spesielt livlig og gitt bortelaget problemer.

Det var Doak som skar innover og avsluttet da utligningsmålet kom. Melkamu Frauendorf var på plass på returen, og lagene var like langt. De røde presset på for et vinnermål, men klarte ikke å få det. Kampen gikk rett til straffer.

Lillebror Diaz kunne sendt Liverpool ut

Da hadde Porto satt inn Jesus Diaz – den 18 år gamle lillebroren til Luis Diaz – som også har en fortid i Porto.

Doak tok Liverpools første straffespark, men satte den i stolpen. Harvey Davies var nære flere av Portos straffespark, men klarte ikke å hindre dem fra scoring. Bobby Clark, Lee Jonas og Dom Corness satte sine straffer. Lillebror Diaz kunne blitt den store helten, men satte sin straffe til side for mål – og det sto 4-4.

Elijah Gift scoret så på sin straffe, Portos straffetaker på sin, og Luca Stephenson på sin – før Porto igjen misset!

Det skal ha blitt ganske kaotisk og håndgemeng på banen etterpå – men Liverpool er altså videre! Der skal de møte Sporting Lisboa, som slo ut Ajax av sin åttendedelsfinale. Den kampen går på bortebane.

Lagoppstilling: Davies, Davidson, Miles, Jonas, Scanlon, Corness, Stephenson, Clark, Frauendorf (Gift, 82), Doak, Koumas (Danns, 62).

Ubrukte reserver: Hewitson, Onanuga, Laffey, Morrison, Osborne.

BOMMET: Jesus Diaz, den 18 år gamle lillebroren til Luis Diaz, kunne blitt helten med det avgjørende straffesparket.

BOMMET: Jesus Diaz, den 18 år gamle lillebroren til Luis Diaz, kunne blitt helten med det avgjørende straffesparket.