Se høydepunktene fra lørdagens kamper: Southampton med hjelpende hånd til Liverpool i topp fire-kampen

Se høydepunktene fra lørdagens kamper, der blant annet topp fire-rival Tottenham måtte avgi to poeng på overtid mot Southampton.

Lørdag ble det spilt fire kamper med avspark klokken 16 i den amputerte Premier League-runden, og blant dem som var i aksjon var Liverpools topp fire-rival Tottenham. Det ble også spilt noen viktige kamper i nedrykksstriden i Premier League.

I denne saken kan du se høydepunkter fra de fire kampene. Saken oppdateres med fullstendige høydepunkter etter hvert som de legges ut!

Southampton - Tottenham 3-3 (0-1)

Det viktigste sett med Liverpool-øyne skjedde på St. Mary's. Tottenham så ut til å cruise til tre poeng mot tabelljumboen, men rotet bort en 3-1-ledelse og slapp inn på overtid. Dermed er avstanden ned til Liverpool nå sju poeng, men de røde har to kamper til gode.

Brentford - Leicester 1-1 (1-0)

Brentford hadde muligheten til å ta seg forbi Liverpool på tabellen, og etter første omgang lå de an til å gjøre det. Men Leicester kom tilbake og tok et viktig poeng i bunnstriden.

Wolves - Leeds 2-4 (0-1)

Det ble dramatisk på Molineux da Leeds ledet 3-0, holdt på å rote det bort før hjemmelaget fikk et rødt kort og punkteringen kom på overtid. Dommeren blir neppe invitert på julebordet til Wolves etter avgjørelsen på overtid...

Aston Villa - Bournemouth 3-0 (1-0)

Aston Villa fortsetter oppturen under Unai Emerys ledelse og ligger nå på øvre halvdel. Bournemouth klarte ikke å følge opp seieren over Liverpool forrige helg.