Tapte som ventet mot favorittene

Liverpool FC Women tapte borte mot favorittene Arsenal onsdag kveld.

Arsenal Women - Liverpool FC Women 2-0 (2-0): Liverpool FC Women spilte onsdag sin første kamp på nesten en måned, og den var av det tøffe slaget mot den ferske ligacupvinneren Arsenal. 

London-laget har vært i litt vaklende form i det siste, men er fremdeles med i kampen om tittelen i Women's Super League, og de dominerte da Liverpool kom på besøk. Til slutt endte kampen 2-0 mot et Liverpool-lag som manglet noen viktige spillere.

Begge scoringene kom før pause, først ved svenske Stina Blackstenius, og deretter ved Caitlin Foord. Liverpool-manager Matt Beard gjorde tre bytter i pausen, men klarte ikke å spille seg in i kampen igjen etter hvilen. 

Liverpool er nå nummer åtte på tabellen med elleve poeng fra tretten kamper. Det er fremdeles fem poeng ned til Leicester som ligger under nedrykksstreken. 

Følgende lag spilte onsdagens kamp: 

Rachael Laws - Emma Koivisto, Leigh-Anne Robe, Hannah Silcock (Gemma Bonner fra 46), Miri Taylor (Yana Daniels fra 46), Taylor Hinds - Carla Humphrey (Megan Campbell fra 46), Missy Bo Kearns, Fuka Nagano, Ceri Holland (Sofie Lundgaard fra 72) - Katie Stengel.