Trente i snøværet i Kirkby: Thiago, Diaz og Gomez fremdeles ikke med

Liverpool trente torsdag i kalde omgivelser. Se bildene her.

Onsdag ble det hevdet at Luis Diaz kunne være aktuell for kamptroppen både mot Bournemouth og Real Madrid, men torsdagens treningsbilder viser at colombianeren fremdeles ikke trener for fullt med laget, og da virker det mer sannsynlig at han heller må sikte mot kampene som kommer etter landslagspausen i slutten av mars. 

Det samme kan gjelde for Joe Gomez og Thiago Alcantara, som heller ikke er å se på torsdagens bilder fra snødrevet i Kirkby. Jürgen Klopp skal møte pressen fredag klokken 13 og komme med siste nytt før de to kampene som gjenstår i mars. 

Fra treningsbildene kan vi se at alle som var friske til kampen mot Manchester United fremdeles er det. Spillere som Alex Oxlade-Chamberlain, Arthur Melo, Fabio Carvalho og Naby Keita virker for øyeblikket å være et stykke unna spilletid, men de holder seg tilsynelatende friske. 

Caoimhin Kelleher er ikke å se på torsdagens bilder, men det kan være mange grunner til det. Iren satt som vanlig på benken da Liverpool vant 7-0 mot erkerivalene søndag ettermiddag. 

Se et knippe bilder fra torsdagens trening øverst i saken.