Tsimikas ut med skade i privatlandskamp

Kostas Tsimikas ut med skade etter 24 minutter i landskampen mot Litauen.

Kostas Tsimikas spilte 84 minutter da Hellas slo Gibraltar 3-0 på bortebane i EM-kvalifiseringen for tre dager siden. Mandag var han med fra start igjen da Litauen kom på besøk til Athen for å spille privatlandskamp. 

Men Liverpools venstreback måtte ut med skade allerede etter 24 minutter i kampen som hadde avspark klokken 18. 

Ifølge journalisten Giannis Chorianopoulos ble Tsimikas byttet ut med smerter i ribbeina, og han legger til at det ikke virket som en alvorlig skade. 

26-åringen har fått lite spilletid for Liverpool siden nyttår, ettersom Andy Robertson har vært skadefri og det ikke har vært rom for å gi skotten hvile. Robertson kom seg helskinnet gjennom Skottlands kamp mot Kypros på lørdag. Tirsdag kommer Spania på besøk i EM-kvalifiseringen.