U18-laget gikk på smell på Stadium of Light

Liverpools U18-lag ble knust på bortebane.

Sunderland U18 - Liverpool U18 5-2 (3-1): Liverpools U18-lag hadde en tøff oppgave foran seg mot et Sunderland-lag som kjemper helt i toppen av Premier League U18, og det endte med favorittseier på Stadium of Light.

Det positive å ta med seg fra kampen var at Lewis Koumas var tilbake fra skade, og det markerte han med å score begge Liverpools mål.

Den første scoringen sørget for 1-1 etter seks minutter og et håp om poeng, men Sunderland scoret de fire neste og avgjorde kampen tidlig i andre omgang. Koumas reduserte til 5-2 ti minutter før slutt.

Liverpools U18-lag måtte klare seg uten blant andre Trent Kone-Doherty, som er skadet, og rekken med de stygge resultatene som har vært etter nyttår fortsetter. Nå ligger de røde nest sist på tabellen.